Karambol máj felhívás donor autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A huszonhárom éves Reni hét évvel ezelőtt szenvedett komoly autóbalesetet. Azóta kerekesszékben tölti az életét, és májdonorra vár.

Már majdnem tizennyolcezer ember lájkolta Szemler Renáta oldalát az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon. A csinos, fiatal tatai lány több mint két éve vár májdonorra. Szinte minden belső szerve károsodott egy 2004-ben történt autóbalesetben. A lány hihetetlen kitartásról tesz tanúbizonyságot - az orvosok már évekkel ezelőtt lemondtak az életéről, ő azonban megmutatja, élni akar.

Tipp! Exkluzív képek a Barátok közt sztárjáról! Kattints a galériáért!


Tegyük tisztába ezt a dolgot. Ő nem élő donorra vár, mert sokan félreértelmezik. Akinek elhalálozik vagy agyhalott a hozzátartozója, ajánlja fel a szervet, hogy Reni és a sorstársai tovább tudjanak élni"


Annak ellenére, hogy velem ez történt hét évvel ezelőtt, pozitívan állok mindenhez. Megtörtént velem ez, próbálok mindenből jót kihozni. Fognak még az emberek sétálni látni engem az utcán"


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.