operáció szívműtét Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb titokban műtötték meg Majka szívét!

Tipp! Ilyen ruhákban vonultak az olimpikonok! Kattints a képekért!


,,Egy ideje megint súlyosbodtak a rosszullétek, így nem volt más választásom, mint újra átesni egy ilyen műtéten. A városmajori szívközpontba feküdtem be, ahol katéteres eljárással operáltak meg. Úgy nevezik ezt, hogy abláció. A combom artériáján keresztül vezették be a katétereket, majd a szívemnél elégették azt a részt, amely a ritmuszavart okozhatja. Nem volt valami kellemes érzés, de elkerülhetetlen volt a beavatkozás"

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A rappernek naponta tíz gyógyszert kell szednie a fájdalomcsillapítóktól kezdve a szívritmus-szabályozón keresztül a vérhígítóig. ,,Sosem voltam valami nagy gyógyszerszedő, erre tessék, most marokszámra tömöm magamba. Bánatomban még egy-két felest sem ihatok, mert az orvosok szigorúan megtiltották az alkohol fogyasztását. Igaz, ahhoz sem lenne nagyon kedvem, mert a szívemnél a műtét mellett kicsit bevizesedett, az pedig fullaszt, vagyis nem vagyok éppen csúcsformában" - tette hozzá a sztár, akinek igen rosszkor jött ez a műtét, hiszen rengeteg fellépése van.

Tipp! Ilyen ruhákban vonultak az olimpikonok! Kattints a képekért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.