Az egykori villalakó azért nyúlt a méregerős tesztoszteron-készítményekhez, mert nem szeretne szégyent vallani a testével.

 

"Öt kiló izmot pakoltam magamra, sőt nőttem is két centit az injekcióktól, meg persze az edzéstől. Élvezem, hogy megnéznek az utcán. Durván jó a testem!" - árulta el a kubai macsó a Blikknek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Cristofelt azonban aggasztja, hogy a hormonok megváltoztatják a személyiségét, az "anyagtól" ugyanis még zabolázatlanabbá válik.

"Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a filmhős. Siófokon a múltkor teljesen felpörögtem. Belekötöttem mindenkibe az utcán, de be is csicskultak tőlem rendesen. Senki sem mert ellentmondani" - mesélte Cristofel a Blikknek, aki eddig megúszta az ámokfutást komolyabb verés nélkül.

"A csajok szeretik, amikor agresszív vagyok. Elkapom és nyakon csókolom őket, az nagyon bejön nekik" - jelentette ki a dumagép. Azt azonban sajnálja, hogy a bulikban nem ihat rá a kokszra.

Hülyét csinált magából VV Cristofel - Élő adásban vetkőzött lehttp://www.life.hu/legykepben/20120808-elo-adasban-vetkozott-felmeztelenre-vv-cristofel-es-og-duck-a.html Cristofel popsztár akar lenni, már kész is az első számahttp://www.life.hu/legykepben/20120524-valovilag-cristofel-popsztar-akar-lenni-mar-kesz-is-az-elso.html Cristofel nem száll le Veronikárólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120516-cristofel-nem-szall-le-veronikarol.html VV Cristofel pénzért csinált hülyét magából Hajdúnál - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120430-vv-cristofel-hulyet-csinalt-magabol-a-frizbiben-tagadja-veronika-megvereset.html Cristofel egykori ellenfelével kavar VV Veronikahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120428-vv5-cristofel-egykori-ellenfele-kell-vv-veronikanak.html Cristofel a TV2-be ment - Ötmilliós perre számíthat?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120425-cristofel-a-tv2-frizbijebe-ment-otmillios-perre-szamithat-.html VV Cristofel újra a rendőrségen - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120418-vv-cristofel-ujra-a-rendorsegen-sztarugyvedet-bizott-meg-a-veronika.html