Borzalmas kínokat élt át az ismert magyar énekes - Üvöltött a fájdalomtól

Komár László gerincsérv tüdőembólia kórház beteg sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Komár Lászlónak mindössze perceken múlt az élete. Az énekes élettársának, Krisztinának köszönheti az életét, aki villámgyorsan kórházba vitte. Mindez nyolc napja történt, az ismert magyar énekest azóta is a kórházban kezelik.

"Arra emlékszem, hogy elképesztő légszomjam támadt, aztán mint a farkas, úgy üvöltöttem a fájdalomtól. Iszonyatosan nyilallt a vállam, és balra a tüdőm fölött. Így szenvedtem végig a kórházba száguldást, de Kriszta tartotta bennem a lelket. A kórházból már kimaradtak a képek, mert az oxigénhiánytól többször is elvesztettem az eszméletem" - emlékszik vissza a 67 éves Komár László a tüdőembóliás rohamra.

Az énekes jelenleg antibiotikumokat és fájdalomcsillapítót is kap, ezért nehezére esik még a beszéd is - számolt be a Blikk. Köztudott, hogy az énekes régóta nyaki gerincsérvvel küzd, ami szerinte a bajt okozhatta, mivel nemrég megduzzadt. Orvosai szerint elképzelhető, hogy az ott keletkezett váladék zárta el a tüdő ereit. Szerencsére nincs trombózisa, az ultrahang és a CT eredménye is negatív lett. Az énekes állítólag a mai napon elhagyhatja a kórházat, ahol furcsa látogatója is akadt: egykori menyasszonya, a nemrég bombaformában visszatérő Zalatnay Sarolta látogatta meg.

"Nem vagyunk rosszban, mégis megdöbbentem, és gyanút is fogtam. Már az furcsa volt, hogy kedden telefonon érdeklődött, ott vagyok-e. Utólag derült ki, azt mondta a nővérnek, megbeszélte velem, hogy meglátogat. Nem tudom, miért hazudott, bár van egy sejtésem. Nyitva volt a táskája, és mintha egy fényképezőgép csillogott volna benne. Elképesztő, de igyekszem nem gondolni erre. Most épp nincs fájdalmam, és hamarosan otthon lehetek. Csak ez érdekel" - nyilatkozta Komár László a bulvárlapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.