A magyar énekesnő meglepő bejelentése: "Be kell fognom a számat!"

Kovács Kati énekesnő haragos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy 47 éve a közönség kedvence, a népszerű énekesnőnek vissza kell magát fognia, mindezt lehengerlő stílusa miatt - tudta meg a Life.hu.

A rajongók közel 50 éve kitartanak Kovács Kati mellett, ő azonban a sok siker ellenére is pontosan tudja, csípős nyelve miatt az elmúlt évtizedek alatt voltak nehéz pillanatai. "Régebben Dinamit Katinak hívtak, ugyanis mindig mindenkinek megmondtam a véleményemet. Néha jobb lenne, ha befognám a számat. Nem szabad elhinni, hogy mindenki szeret, de igyekszem nem szerezni haragosokat" - árulta el az énekesnő a DTK Show felvételén.

Forrás: MTVA/DTK Show
Forrás: MTVA/DTK Show

Kovács Kati azonban elsősorban nem ellenségeket, hanem rengeteg rajongót gyűjtött, hiszen sosem múló energiával áll színpadra újra és újra. Ráadásul olyan különleges hangi adottságokkal rendelkezik, hogy nemrég egy igazi világsztárral keverték össze. "Néhány éve a Hot Stuff című dalt próbáltam Berlinben. Amanda Lear állt ott, aki azt hitte, hogy Donna Summer énekel. Egyszerűen összekeverte a hangunkat" - mesélte Kovács Kati.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.