Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, a szépséges Penelopé Cruz énekesi karrierbe kezdett. Persze azért a filmezést sem hanyagolja el, pár nappal ezelőtt például legújabb filmjének, a Venuto Al Mondo című drámának a premierjére érkezett, a szemfüles fotósok pedig azonnal kiszúrták a fülébe rejtett apró tűket.

A kis akupunktúrás tűk azonnal aggodalomra adtak okot, rögtön az énekes-színésznőben bújkáló esetleges betegségeket kezdték találgatni. A Daily Mail információi szerint Cruz fülének azon területeit fedik le a tűk, melyek stimulálásával a természetgyógyászok a dohányzásról való leszokást, a krónikus fájdalmat, vagy éppen a depresszió tüneteit igyekeznek enyhíteni.

Forrás: AFP

A kezelt területek szerint Javier Bardem feleségének gyomorproblémái is lehetnek, de szenvedhet álmatlanságtól is. De hasonló kezelésben részesülnek azok a betegek is, akik akupunktúrával szeretnének lefogyni. A színésznőnél fogyókúráról aligha beszélhetünk, a fülporcba ültetett tűi arra engednek következtetni, hogy a sztárpár újabb kisbabát tervez. A kúra ugyanis a gyermekáldást is elősegítheti.

Reméljük, hogy az ijesztő képek ellenére semmi baja nincs a szépséges sztárnak, és hamarosan neki és szexi férjének, akiről nem mindennapi összeállítást láthatsz a Napi hím oldalon, összejön egy újabb csemete. 

Egyre több a mutáns ember: nincs szagukhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130123-minden-otvenedik-ember-olyan-mutans-genvarianst-hordoz-amelynek-koszonhetoen-nincs.html Gyógyvarázs: A mese gyógyító erejehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130121-a-kh-gyogyvarazs-onkentesei-meseolvasassal-sok-boldog-percet-szereztek-beteg.html Meghalt Szőnyi Olga operaénekeshttp://www.life.hu/gyogyulj/20130123-meghalt-szonyi-olga-operaenekes-a-magyar-allami-operahaz-orokos-tagja.html Életmentő műtét vár Vili bácsirahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130123-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-sztarjan-szivmutetet-hajtanak-vegre.html Ma már nem szégyen az óriási popsihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130122-a-vilag-legnagyobb-feneku-noje-a-190-kilos-mikel-ruffinelli.html Nem tud leállni a drogokról a híres színész fiahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130122-michael-douglas-fia-cameron-nem-tud-leallni-a-drogokkal-maganzarkaba.html Így tette tönkre a tinisztárt a hírnévhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130121-helen-flanagan-szinesznot-tonkretette-a-hirnev.html