betegség sztárpár színésznő tűszúrás egészség Javier Bardem Penelope Cruz akupunktúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, a szépséges Penelopé Cruz énekesi karrierbe kezdett. Persze azért a filmezést sem hanyagolja el, pár nappal ezelőtt például legújabb filmjének, a Venuto Al Mondo című drámának a premierjére érkezett, a szemfüles fotósok pedig azonnal kiszúrták a fülébe rejtett apró tűket.

A kis akupunktúrás tűk azonnal aggodalomra adtak okot, rögtön az énekes-színésznőben bújkáló esetleges betegségeket kezdték találgatni. A Daily Mail információi szerint Cruz fülének azon területeit fedik le a tűk, melyek stimulálásával a természetgyógyászok a dohányzásról való leszokást, a krónikus fájdalmat, vagy éppen a depresszió tüneteit igyekeznek enyhíteni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kezelt területek szerint Javier Bardem feleségének gyomorproblémái is lehetnek, de szenvedhet álmatlanságtól is. De hasonló kezelésben részesülnek azok a betegek is, akik akupunktúrával szeretnének lefogyni. A színésznőnél fogyókúráról aligha beszélhetünk, a fülporcba ültetett tűi arra engednek következtetni, hogy a sztárpár újabb kisbabát tervez. A kúra ugyanis a gyermekáldást is elősegítheti.

Reméljük, hogy az ijesztő képek ellenére semmi baja nincs a szépséges sztárnak, és hamarosan neki és szexi férjének, akiről nem mindennapi összeállítást láthatsz a Napi hím oldalon, összejön egy újabb csemete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.