Halálos betegség fenyegeti Varga Viktor szerelmét

fenyegetés nyirokcsomó rákbeteg Varga Viktor lelet Édes Élet halálos kór
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator nyakán furcsa csomók jelentek meg, a vizsgálatok pedig nem biztatták sok jóval a lányt, aki magában hordozza a gyilkos kórt.

Varga Viktor kedvese, aki nemrég üvöltött a fájdalomtól, mindig sérthetetlennek érezte magát. Ám ahogy az a TV2 Édes Élet című műsorából kiderült, Cinthya tünetei egy komoly betegség előjelei lehetnek - tudta meg a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Cinthya pozitívan próbál hozzáállni az ijesztő leletekhez. "A nyirokcsomókból már vettek mintát, és a biopszia kimutatta, hogy kilencven százalékban megtalálható bennük a rákos sejt. Azonban még van tíz százalék esélyem, hogy kiderüljön: ettől függetlenül nem vagyok beteg" - mondta a lány, aki ezúttal is inkább Viktorért aggódott. "Szegény Viktort nagyon sajnálom, mert hiába igazi férfi, nem tudja megváltoztatni a helyzetet" - sajnálkozott Cinthya, aki egyszer már ugyanezt végigcsinálta édesanyja mellett.

A lány szerelme, Varga Viktor hangsúlyozza: bármi is lesz, ő kiáll kedvese mellett. "Eleinte győzködtem magam, hogy nem kell megijednünk, mert velünk nem történhet semmi baj. Aztán rájöttem, hogy van okom aggódni. Bevallom, attól féltem a legjobban, hogy ha véletlenül bebizonyosodik a legrosszabb, tehetetlen leszek, és lelkileg nem tudom majd végigcsinálni ezt a szörnyűséget. Persze ezek csak a kezdeti gondolataim voltak, hiszen bárhogy is legyen, kizárt, hogy magára hagyjam Cintyt, hiszen ő az életem" - szögezte le Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.