gyógykezelés színésznő Pécsi Ildikó orvos baleset gerincfájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megelégelte az állandó fájdalmat Pécsi Ildikó. A színésznőt gerincbántalmai miatt kezelik.

Pécsi Ildikó egy tízalkalmas gyógykezelés mellett döntött, aminek mellékhatásaként folyton aludna kell - tudta meg a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Valóban nem mindig kezeltem megfelelően a zúzódásokkal, húzódásokkal járó baleseteket. Az elmúlt hónapokban többször is elestem.Ha a lépcsőfokon félreléptem vagy a küszöbben felbuktam, valahogy mindig a jobb oldalamra estem, ez a főiskolai színpadi mozgás tanulásának köszönhető, hiszen jobbra tanultam meg esni, és így bármerre indulok a föld felé, végül mindig a jobb vállamon landolok. Ez történt március elején is, komoly fájdalmakkal dolgoztam" - mesélte a színésznő, aki végül orvoshoz fordult.

"Minden hétköznap reggel kapom az infúziót, amely után elálmosodom, ezért gyakran a fél napom rámegy a kúrára. De egy cseppet sem bánom, hiszen sokat javult a közérzetem" – tette hozzá Pécsi Ildikó, aki az életfilozófiájáról korábban a Life.hu-nak mesélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.