Egy pár 11 év hosszú, reményekkel teli várakozása után petesejt donációval vált valóra a nagy álom, a közös baba. A házaspárt éveken át hiába vizsgálták, hosszú ideig nem találtak semmi eltérést náluk, mégsem jött össze az utód. 

Zsuzsa, Zsolt és Maja történetéről már mi is hírt adtunk itt, a Life.hu oldalán. A cikkben arról is szó esett, hogy Zsuzsánál végül korai klimaxot diagnosztizáltak. Ez azt (is) jelentette, hogy a szervezete csak annyi petesejtet termel, amely a ciklusok fenntartásához elegendő csupán. Így jött az ötlet: a petesejt donáció

Forrás: jonababa.post.hu

A donor Zsuzsa unokatestvére lett, Melinda, aki a kérés hallatán egyetlen másodpercig se habozott.

Forrás: jonababa.post.hu

Azóta Maja megszületett, fantasztikusan szép, csodás baba, akit már egy filmszerepre is "felkértek".

Jön a baba Hadas Krisztával
Zsuzsa, valamint a többi anyuka babavárásának időszakát és a szülés gyönyörű eseményét minden vasárnap, 15.00 órai kezdettel a  Jön a baba Hadas Krisztával című sorozatban láthatod a  LifeNetwork tévén. A sorozatban szereplő kismamák történetét, az aktuális eseményeket a produkció  blogján  ismerheted meg és követheted nyomon. Az őszinte hangvételű műsor kapcsán nem csak Hadas Kriszta nevét érdemes megjegyezned, a produkció fáradhatatlan szerkesztője Kéky Kira videoújságíró.