A People magazin újságíróját érhette a megtiszteltetés, hogy először ülhetett le beszélgetni a kétpéniszű férfival.

Éppen egy éve már, hogy először hallatott magáról a kétpéniszű férfi. A magát csak Double Dick Dude-nak becéző illető akkor a Reddit nevű oldalon vállalta fel magát teljes valójában, 2014 karácsonyán pedig már bárki a fa alá tehette Dupla Pénisz elektronikus könyvváltozatát ajándék gyanánt.

Forrás: Thinkstock

A 25 éves, magát biszexuálisnak valló férfi a People magazinnal ült le nemrég egy beszélgetés erejéig, ahol mi másról is esett volna szó, mint arról, hogy mégis milyen az élet két férfiassággal a lába között.

Miket kérdeztek tőle?
Többek között ezek érdekelték a Reddit-felhasználókat: Azonos méretűek? Igen, mindkettő 25 cm. Mindkettő működik? Igen, egymástól teljesen függetlenül. Elmondja-e az aktuális párjának? Nem, csak ha már a szexre kerül sor. A férfiakat vagy a nőket szereti? Mindkettőt, az utolsó komoly kapcsolata egy férfi-nő párral volt.

„Azért írtam meg a könyvet, hogy mindenki kíváncsiságát kielégítsem. Akkor majdnem 48 órán át ültem a gép előtt sok-sok kávéval, hogy minden kérdésre válaszolni tudjak" – kezdi a férfi, aki arcát továbbra sem szeretné felvállalni a közönség előtt. És meg is van rá az oka: „Ha nyilvánosság elé kerülnék, örökre megváltozna az egész életem. Soha többé nem lehet újra önmagam."

Kétpéniszű férfi - létezik vagy átverés?
Double Dick a People magazin által megkérdezett orvos szakértő szerint egy ritka genetikai betegéggel, úgynevezett diphalliával született, amely 5 millióból egy embernél fordul elő – a témáról ide kattintva olvashatsz bővebben az Origón.
Forrás: Thinkstock

Double Dick elmondása szerint kisebb korában nem foglalkozott túlzottan rendellenességével. "A szüleim tisztázták, hogy fontos vagyok és másabb, mint a többiek. Azt mondták, ne vegyem le a nadrágom mások előtt, mert megbánthatom az embereket." 

Tinédzserként és szüzessége elveszítése után azonban egyre többször fontolgatta a műtéti beavatkozás lehetőségét. „Idegesített az, ahogyan kezelnek. Az apám azt mondta, bárhogyan is döntök, belül ugyanaz a személy maradok, semmi nem fog változni belülről és továbbra is nagyon fog szeretni."

Elmondása szerint sokat segített saját maga elfogadásában könyvének megírása: „Több száz emberrel kerültem kapcsolatba a testem elfogadásával, a szexualitásommal és önmagammal kapcsolatosan. Rájöttem, hogy mindennek célja van velem."