Súlyos fájdalmak gyötrik Fernando Alonsót

Forrás: AFP/Miguel Schincariol -
Fernando Alonso hátfájdalom fejfájás pilóta Forma-1 világbajnok becsapódás baleset állapot Barcelona fájdalom tesztelés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán a feje, hanem a háta is nagyon fáj a kétszeres világbajnok autóversenyzőnek, aki vasárnap szenvedett súlyos balesetet.

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, Fernando Alonsót február 22-én mentőhelikopterrel szállították kórházba, miután a Barcelona melletti montmelói versenypályán tartott tesztelése során letért a pályáról és a védőfalnak csapódott.

Forrás: AFP/Miguel Schincariol

A Forma-1-es pilóta már harmadik éjszakáját töltötte az őt ápoló barcelonai kórházban, ahol folyamatos megfigyelés alatt tartják – írja a GP Live. A jelek szerint azonban agyrázkódása és sérülése is súlyosabb, a La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint az autóversenyző fejét és hátát továbbra is nagyon fájlalja, emiatt pedig szinte biztos, hogy kihagyja a csütörtökön és vasárnap tartott utolsó téli tesztet.

Kiderült, mi okozta a balesetet

A McLaren a napokban hivatalos közleményt adott ki a baleset okáról. Kattints ide érte!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.