Törőcsik Mari rosszul lett Pécsett – Orvosa az életéért aggódott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
POSZT Törőcsik Mari rosszullét Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vihar nagyon megviselte a színésznőt, aki a 15. Pécsi Országos Színházi Találkozón lett rosszul, orvosa nem engedte színpadra lépni. 

Akár a 80 éves színésznő életébe is kerülhetett volna, ha színpadra lép a Nemzeti Színház Brand című előadásán a 15. Pécsi Országos Színházi Találkozón - legalábbis a bama.hu információi szerint. Törőcsik Mari régóta szívproblémákkal küzd, a keddi vihar pedig nagyon megviselte a szervezetét, erős rosszullét gyötörte.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Törőcsik Marit nehezen lehetett rábírni a pihenésre. A lap információi szerint szóba került az is, hogy helyettesítik a művésznőt, és mégis előadják a darabot, ugyanakkor a rendező, Zsótér Sándor ebbe nem ment bele. Az előadást így valószínűleg videofelvételről nézi majd meg, és így értékeli a zsűri.

"Nyolcvanévesen ne várják el tőlem, hogy beülök a körhintába"

Különleges fotózással tiszteleg a Színház- és Filmművészeti Egyetem három diákja az iskola százötven éves fenállása előtt. A teljes cikket ITT olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.