Elárulta! Ettől indul be igazán Berki Krisztián

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
betegség napidoktor egészség alvás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Aki ismer, az pontosan tudja, hogy két éve napi 3-4-5 órákat alszom folyamatosan, és ezt nem nehézségként, vagy problémaként élem meg, hanem erről szólnak a mindennapjaim. De az utóbbi időben nem voltam nyaralni, nem volt pihenni, hanem ahova megyek, ott dolgozom, ami megterheli a szervezetet."

Berki Krisztián rengeteget dolgozik és keveset alszik. Ez pedig néha meg is látszik az egészségi állapotán. Ám szerencsére szuper praktikája van arra az esetre, ha a kimerültségtől ágynak esne.

"Két-három hét feszített munkatempó után a test jelez, hogy most kéne egy picit leállni és pihenni. Ez történt néhány hete is: én ilyenkor általában belázasodom" - mesélte Krisztián a Napidoktor.hu-nak, aki ilyen esetben egy nagyon kedves orvos barátját szokta felhívni, hogy segítsen.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Ilyenkor egy úgynevezett mentős-koktélt kapok, ami egy infúzió tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ami felturbózza az immunrendszerem. Azt a napot pihenéssel töltöm, feltöltődök és már megyek is tovább. Nekem ennyi elég ahhoz, hogy újra csúcsformába kerüljek" - árulta el Berki Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.