Öt sztár, akiknek ugyanaz a baja: menthetetlenül rá vannak valamire vagy valakire kattanva. Némelyik a házasságát is feláldozza, míg másikuk állandóan a szájában tart valamit, a harmadik pedig folyamatosan rág. Sztárok, akik fura függőséggel élnek együtt, 2. rész.

A legyet is röptében: Tiger Woods és David Duchovny

A híres golfjátékos, Tiger Woods és az X-akták, valamint a Kaliforgia sorozatok főszereplője, a héten a szülinapját ünneplő David Duchovny is ugyanabban „szenved”: mindketten szexfüggők. Ez utóbbi sztár házassága már menthetetlenül tönkrement emiatt.

Forrás: weheartit.com

Nem ők az egyetlenek a sztárvilágban, akik szívesen használják hancúrlécüket: Russell Brand és Kanye West is köztudottan szeretik a másik nem nyújtotta élvezeteket. A szexfüggők gondolatai mindig a szeretkezésen járnak, és keresik az azzal összefüggő cselekedeteket, lehetőségeket – legyen bárki a másik fél. Egy amerikai pszichológus szerint nagy kár, hogy nem ismerik el az esetet mentális problémának, hiszen ő több esettel is találkozott, amikor a férj más nőkhöz való érdeklődése miatt mentek tönkre házasságok.  

Beteges plasztikamánia: Jocelyn Wildenstein

A svájci születésű, magát társasági előkelőségnek hívó Jocelyn ma ünnepli 75. születésnapját. A nő extrém kinézetével lett híres, ugyanis ő a Macskanő, vagy másik nevén az Oroszlánnő, aki súlyosan rákapott a plasztikai műtétekre. 1999-ben vált el dúsgazdag férjétől, de addig mindent megtett, hogy tetsszen neki, arcát macska formájúra szabatta, mivel férje imádta ezeket az állatokat. Sajnos a terv visszájára fordult, ugyanis a férfi nem ismerte fel, és egyenesen megijedt felesége új kinézetétől – később elváltak, mivel a Macskanőt egy kevésbé állati kinézetű modellel csalta meg a férfi. A botrányos kinézetű Jocelynen valószínűleg egy természetes rész sincs, szemmel láthatóan nem sajnálta a pénzt műtétjeire, emiatt 2004-ben a világ legijesztőbb celebjének választották.

Forrás: Youtube

Más sztárok sincsenek lemaradva, ha többszörös plasztikai beavatkozásról esik szó: elég, ha megnézzük az énekesnő, Cher arcát vagy a szanaszét műtött testű valóságshow-szereplőt, Heidi Montagot. A plasztikaiműtét-függőség egy szintén mentális problémákból eredő betegség, amely a diszmorfiából (torz kinézetre való törekvés, testképzavar) fakad.

Hófehérke hófehér foga: Katy Perry

A párjával macska-egér játékot folytató Katy Perry elismerte, hogy nagyon aggódik a fogai miatt. Az egészséges hozzáállás az, ha valaki naponta kétszer mos fogat. Az énekesnő táskájában mindig van legalább egy fogkefe, hogy a napi hatszori fogmosás garantálva legyen. 

Forrás: AFP, Thinkstock

Titkon azért tart tőle, hogy a fogínye és a fogzománcai megsínylik a rengeteg sikálást, de megrögzött szokásától csak nem tud eltérni.

Nikotint csak rágva: Jessica Simpson

Jessica Simpson életét végigkísérte a jojóeffektus, mostanában éppen jobbik formáját hozza. Nem meglepő, ha egy-egy diéta mellett inkább rágyújtott volna egy cigire, hogy figyelmét elvonja az éhségről, de ő más utat választott. A nikotinrágót hívta segítségül, de nem kellett volna, ugyanis nagyon komolyan rákattant – minden dohányos előélet nélkül.

Forrás: AFP, Thinkstock

Az első alkalommal egy barátom anyukájától kaptam, majd elkezdtem rágni, és olyan volt, mintha tűzijáték lett volna a számban” – mondta első élményéről az énekesnő. Mindenesetre nem ártana óvatosabbnak lennie a nikotinos rágóval, nemcsak a tűzijátékok miatt, hanem azért is, mert rendkívül addiktív. 

Híresek és megszállottak: sztárok fura függőségei 1. rész
Sikeresek, gazdagok, ismertek. Egy dolog közös bennük: furcsa szokásaik vannak, amelyekre olykor a világ összes pénzét sem sajnálnák.