Elle King ittasan lépett fel Dolly Parton születésnapján: elmondta, miért rúgott be

Elle King
Getty Images - Jason Kempin
ballépés Elle King ittas Dolly Parton fellépés
Balul sült el az énekesnő fellépése Dolly Parton 78. születésnapján. Elle King ittasan állt színpadra, és ezzel magára haragította a nagyközönséget. Most először mesélt a kínos incidensről.

Ittasan lépett fel Elle King, Dolly Parton - aki korábban házassága titkáról is mesélt -  78. születésnapi ünnepségén a nashville-i Grand Ole Opryban januárban. A 34 éves countrysztár félresikerült koncertje miatt rengeteg kritikát kapott, miután elfelejtette és átköltötte a dalszövegeket, és szidta a közönséget.

Ittasan lépett fel Elle King
Elle King ittasan állt a színpadra
Forrás: Getty Images

Az énekesnő  Chelsea Handler podcastjében beszélt először az esetről, és megpróbálta elmagyarázni, mi történt. 

Akkoriban traumatikus dologon mentem keresztül, annyira kemény volt, hogy azóta is PTSD-ben szenvedek. Nem ettem, nem aludtam napok óta, és nagyon kiborultam. Csak árnyéka voltam önmagamnak 

- mondta Elle King, és hozzátette töbször is fellépett, az első teljesen jól sikerült, de a szünetben alaposan a pohár fenekére nézett. 

Nem is emlékszem arra, mit beszéltem. Kimentem, bemutatkoztam és lement a függöny (...) arra eszméltem, hogy az öltözőben fekszem és sírok. Akkor szembesültem vele, hogy mi történt, amikor a neten láttam. Másnap mindenhol ez volt a hír, nagyon elkeseredtem

- mesélte. 

Dolly Parton
Dolly Parton nem haragudott Elle-re
Forrás: Getty Images

King elmondta Handlernek, hogy a történtek után kézzel írt bocsánatkérő leveleket küldött Partonnak. 

Dolly felhívott néhány nappal később, nagyon kedves volt, biztosított róla, hogy nem haragszik 

 - emlékezett vissza King és hozzátette, sosem felejti el ezt a gesztust.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.