Hugh Hefner fia kitálalt apja végrendeletéről - Meghamisíthatták az okiratot

Hugh Hefner
Getty Images -
Marston Hefner Hugh Hefner Crystal Harris Playboy-villa végrendelet
Bár mindene megvan, gyanúsnak találja apja megváltozott végrendeletét Marston Hefner. Hugh Hefner fia úgy véli, lehet nem a Playboy-alapító nyúlt bele halála előtt az okiratba.

Hugh Hefner fia, Marston Hefner azt állítja, hogy sokkal kevesebbet örökölt édesapja után, mint amit azt a végrendelet szerint kellett volna. A Playboy alapítója az élete utolsó évében feledékeny és zavarodott volt, a végrendelet pedig ekkor változott meg (helyesebben egy kiegészítés került mellé), de senki nem tudja, hogy miért - számolt be róla Marston a Girls Next Level podcastban, amelyet 91 éves korában elhunyt apja egykori barátnői, Holly Madison és Bridget Marquardt készítenek. 

Hugh Hefner fia, Marston Hefner
Hugh Hefner fia, Marston Hefner  nem érti, miért változott meg apja végrendelete
Forrás: Northfoto

A férfi elmondta, nem érti miért állt volna apjának érdekében megváltoztatnia a végrendeletet, és hozzátette, mivel gyakran zavartan viselkedett, elképzelhető, hogy más nyúlt az okirathoz. Úgy véli, hogy exmostohaanyja, Crystal Harris - aki két éve minden mű dolgot eltávolíttatott a testéből - már Hefner életében is nagy manipulátor volt, simán hozzáférhetett a végrendelethez vagy befolyásolhatta Hefnert, ráadásul a pénzt is ő kapta meg először. 

Úgy tudni, Hefner és Crystal házassági szerződést írt alá, a Playboy-alapítója halálakor nettó vagyona 15 és 26 millió dollár között volt, ezen túlmenően egy 43 millió dolláros birtokot hagyott hátra, amelyen négy gyermeke, Cooper, Marston, Christie, David osztozott, de kapott belőle a Dél-Kaliforniai Egyetem és néhány jótékonysági szervezet is.

 Crystal Heffner
Marston exmostohaanyja, Crystal Harris mindig is nagy manipulátor hírében állt
Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency

Marston azt is leszögezte, bár úgy érzi, hogy az öröklést tekintve jobban is kijöhetett volna,  nincs benne keserűség. „Nem tehetek semmit. Örülök annak, amit kaptam” – mondta Marston. „Hálás vagyok, hogy anyagilag biztonságban vagyok. El tudom tartani a családomat, mindenünk megvan”  - szögezte le. 

Marston arról is beszélt, hogy Hefner halála előtt szomorú hely lett a Playboy-villa. Üres volt... 

Akik korábban oda jártak, elmaradtak, apa le se jött a földszintre, a hátfájása miatt rengeteg fádalomcsillapítót szedett, teljesen szétesett a gyógyszerektől...

Hugh Hefner, a Playboy alapítója Bridget Marquardttal, Holly Madisonnal és Kendra Wilkinsonnal pózol a 80. születésnapját és a Playboy 50. születésnapját ünneplő bulin a római Villa Mianiban
Hugh Hefner Bridget Marquardttal, Holly Madisonnal és Kendra Wilkinsonnal a 80. születésnapján: halála előtt már nem volt ekkora élet a Playboy-villában
Forrás: Northfoto

 

 

 

 

 

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.