Sokkoló! Elveszítheti hangját Lee Ryan, a Blue énekese

Forrás: Northfoto -
műtét Blue ciszta Lee Ryan hang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos következményekkel járhat, ha nem műtik meg az ismert énekest, a Blue együttes tagját, Lee Ryant, akinek egy ciszta van a torkában. 

A Blue együttes frontembere 14 évvel az első slágerlistás dal megalkotása után elveszítheti a hangját, ha nem vetik alá egy sürgős műtétnek. Az énekesnek ugyanis egy ciszta van a torkában, ami nem agresszív ugyan, de igencsak veszélyes lehet, ha elhanyagolják.

Forrás: Northfoto

Lee Ryan állítólag teljesen össze van törve, hiszen ősszel indultak volna újra turnézni a Blue-val, így pedig félő, hogy cserben kell hagynia a csapattagokat.

Súlyos az állapota Gyurta Dani edzőjének - Még vasárnap este hazaszállítjákhttp://www.life.hu/drlife/20150809-javult-de-meg-mindig-sulyos-az-allapota-szeles-sandornak-gyurta-dani-edzojenek.htmlMég mindig súlyos az állapota Széles Sándor edzőnek, akit ma kellett kórházba szállítani Kazanyban. Dr. Life--60 évig hordta magzatát a nő - Azt hitték az orvosok, rákoshttp://www.life.hu/drlife/20150806-60-evig-volt-a-no-testeben-a-magzat-melyrol-azt-hittek-az-orvosok-daganat.htmlHatvan évig volt a nő testében a magzat, amire az orvosok azt hitték, daganat. A most 91 éves Estela Meléndez úgy hitte, sosem eshet teherbe. Dr. LifeOrigoKezek és lábak nélkül született a lány, aki milliók példaképévé válthttp://www.life.hu/drlife/20150729-milliok-peldakepeve-valt-a-kezek-es-labak-nelkul-szuletett-lany-zuly-sanguino.htmlHihetetlenül nehéz élete volt a kezek és lábak nélkül született fiatal lánynak, Zuly Sanguinónak, aki mára milliók példaképévé vált.Dr. LifeOrigoUngár Anikó édesanyja 104 éves letthttp://www.life.hu/drlife/20150723-104-eves-lett-ungar-aniko-edesanyja.htmlIrigylésre méltó korba lépett Ungár Anikó édesanyja: Lilike néni 104 éves lett. Dr. Life--Kórházban van Esmeralda! A sorozatsztár balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20150703-leticia-calderon-az-esmeralda-sorozat-szinesznoje-balesetet-szenvedett-es-korhazba-kerult.htmlMunkahelyén érte baleset, melynek következtében állkapocs- és fejsérüléssel szállították kórházba a népszerű sorozatsztárt, az Esmeralda egykori megformálóját, Leticia Calderónt. Dr. Life--Plasztikrémmé változtak az Olsen ikrek! Már nem is hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/drlife/20150729-mary-kate-olsen-es-ashley-olsen-arca-teljesen-elt.htmlAz egykor annyira édes Olsen lányok arca mára teljesen eltorzult, a sok plasztikai beavatkozás miatt az ikrek már nem is hasonlítanak egymásra. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.