A színész rengeteget dolgozott az utóbbi években, és teljesen kimerült. Ez okozhatta két komoly balesetét is.

„Két súlyos baleset is érte az elmúlt hetekben Bereczki Zoltánt” - írta a Story. A színészt ugyanis az egyik éjszaka autójával tartott hazafelé, amikor egy fékezésnél fémes csattanást hallott. Kiderült, kitört az egyik féktárcsája, a fékpedál pedig szabályosan beesett a lába alatt. Az eset sokkolta a színészt, aki arra a következtetésre jutott: lassítania kell a tempón.

Forrás: TV2

Bereczkinek ugyanis számtalan fellépése van, rengeteget dolgozott az elmúlt években. Így nem is csoda, hogy a másik baleset éppen a színpadon érte őt.

„Szerepem szerint egy nagy sál van a nyakamban, ami szerencsétlenül beakadt a díszletbe, és ahogy léptem egyet, visszarántott. Akár a burleszkfilmekben, az arcomon a redőny széle vágódott és felhasadt a homlokom. Ömlött belőlem a vér, de azon túl, hogy a seb hegesen gyógyult, nagyobb baj nem történt” - mesélte a lapnak a színész. „Nyilván a fáradtságtól már nem tudtam úgy összpontosítani, ahogy kellett volna” - vallotta meg Bereczki, aki az eset után határozta el, hogy eljött az ideje egy kiadós nyaralásnak.