Meghalt a 19 éves fiú, aki Dwayne Johnsonra akart hasonlítani

Forrás: instagram/Andrej Gajdos -
halál edzőterem szteroid Dwayne Johnson fiú mellkas egyetemista szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrej Gajdos otthonában több különböző szteroidot is találtak, amelyek miatt közel kétszeresére dagadt az egyetemista fiú szíve.

Egy nap kétszer járt edzeni és feltehetően szteroidokat is szedett Andrej Gajdos, aki néhány nappal ezelőtt holtan esett össze egy somerseti hipermarketben.

Forrás: instagram/Andrej Gajdos

Amikor az izmok építése elfajul

A szuper izmos test a férfiak non plus ultrája. Míg a nők gazella alakra vagy tökéletesen szálkásított testre vágynak, addig a férfiak minél nagyobbak akarnak lenni. Mint a legtöbb túlzásba vitt dolognál, a rengeteg edzés esetében is nem csak komoly egészségi, de mentális problémák is kialakulhatnak, amelyeket sokszor észre sem vesz az illető. A történetünk Matthew sztorijával kezdődik, akit izomemberré való törekvése komoly függőségbe taszított - a Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.

Napi örömhír! Dwayne Johnson apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20150917-dwayne-johnson-kedvese-kilenc-ev-egyutteles-utan-kisbabat-var.htmlA Halálos Iramban sztárja hamarosan apai örömök elé néz, ugyanis kilenc év együttélés után gyermeket vár kedvese, Lauren Hashian.Család--Így adjunk több egészséges évet gyermekeinknekhttp://www.life.hu/drlife/20150922-igy-adjunk-tobb-egeszseges-evet-gyermekeinknek.htmlTöbb, mint hatmillió ember túlsúlyos Magyarországon, és küzd meg miatta olyan betegségekkel, mint a magas vérnyomás, cukorbetegség, vagy az ízületi problémák. Az elhízott gyermekekre ugyanez a sors vár, ha nem teszünk valamit még időben. Dr. Life--Döbbenetes! Szülei itatták halálra a tinédzserthttp://www.life.hu/news/20150918-szulei-halalra-itattak-a-tinedzsert-aki-alkoholmergezest-kapott.htmlSzavak sincsenek arra, amit a wyomingi szülők műveltek tinédzser gyerekükkel. NewsThinkstockÁllattámadást szenvedett Hajdú Pétert http://www.life.hu/drlife/20150922-hajdu-petert-megtamadta-egy-darazs-a-delutan-folyaman.htmlA népszerű műsorvezetőnek igazán peches napja van, hiszen egy dühös darázs rontott rá a délután folyamán. Dr. LifeOrigoDwayne Johnson egy hős! Megmentette a kutyusa életét http://www.life.hu/sztarok/20150908-dwayne-johnson-kutyusa-majdnem-meghalt-mert-fejest-ugrott-a-medencebe.htmlMásodperceken múlott, hogy nem történt tragédia a világsztár otthonában. Az egyik újonnan vásárolt öleb ugyanis kicsit bátrabbnak bizonyult a kelleténél. TV + SztárokOrigoA diagnózistól a műtétig – ezeket a lépcsőket kell végigjárniuk a rákosoknakhttp://www.life.hu/drlife/20150921-a-diagnozistol-a-mutetig-ezeket-a-lepcsoket-kell-vegigjarniuk-a-rakosoknak.htmlTisztában vagyunk a veszélyekkel, de valahol mindenki azt gondolja, hogy ő maga sebezhetetlen, és sosem lesz érintett egy-egy betegségben. Anna élete ugyanúgy normál kerékvágásban zajlott egy kora téli napig. Rutinvizsgálat miatt ment az orvoshoz, végül rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála. Neki a mellrák kártyát osztotta az élet. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.