Andrej Gajdos otthonában több különböző szteroidot is találtak, amelyek miatt közel kétszeresére dagadt az egyetemista fiú szíve.

Egy nap kétszer járt edzeni és feltehetően szteroidokat is szedett Andrej Gajdos, aki néhány nappal ezelőtt holtan esett össze egy somerseti hipermarketben.

Forrás: instagram/Andrej Gajdos

A 19 éves fiú halálának ügyében nyomozást indítottak. A boncolás után anabolikus szteroidokat mutattak ki a szervezetében, és családja 4 különböző fajta szteroidot talált a korábban tüdőproblémákkal küzdő Andrej otthonában. A szlovákiai születésű egyetemista, aki Dwayne Johnsont tartotta legnagyobb példaképének, halálát egy megrepedt mellkasi aorta okozta.Rendkívül ritka, hogy egy ilyen fiatal korban lévő embernek így elpattanjon egy főere – mondta el a Daily Mailnek az ügy orvosszakértője, Dr. John Oxley. A körülbelül 2 méter magas és 127 kilót nyomó Andrey szíve a normál 400-500 gramm helyett 680 grammos volt, amely valószínűleg az általa szedett szteroidoknak köszönhető, és nagyban hozzájárulhatott a fiú halálához.A nagy szív hajlamosít a mellkasi aorta szakadására– magyarázta a brit lapnak Dr. Oxley.

Amikor az izmok építése elfajul
A szuper izmos test a férfiak non plus ultrája. Míg a nők gazella alakra vagy tökéletesen szálkásított testre vágynak, addig a férfiak minél nagyobbak akarnak lenni. Mint a legtöbb túlzásba vitt dolognál, a rengeteg edzés esetében is nem csak komoly egészségi, de mentális problémák is kialakulhatnak, amelyeket sokszor észre sem vesz az illető. A történetünk Matthew sztorijával kezdődik, akit izomemberré való törekvése komoly függőségbe taszított - a Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.