Karácsonykor ér véget a rákos kisfiú kezelése: Ezért várja az ünnepeket!

Forrás: Facebook/ Liz Agosta-Geldhof -
karácsony melanóma rák ünnepek kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden gyerek izgatottan várja a karácsonyt, de általában az iskolai szünet, a családi együttlét és az ajándékok miatt. A nyolcéves kisfiú, Landon Agosta azonban egészen másért áhítózik az ünnepekre.

Karácsonykor fejezik be a kisfiú kezelését, aki a gyerekeknél különösen ritka bőrrák egyik fajtájában szenved. A melanóma harmadik szakaszában lévő kisfiút a hét öt napján négy órás úttal szállítják szülei a kórházi kezelésére. A rengeteg utazás mellett a láz és a hányinger is megkeserítik a kisfiú életét.

Landon és a nagynénje, aki gyűjtést szervezett a kisfiúnak Forrás: Facebook/ Liz Agosta-Geldhof

Landont először nyáron műtötték, amikor eltávolították a testén lévő elváltozást. A későbbi biopszia után azonban kiderült, hogy a nyirokcsomóira is átterjedt a rák, ezért újra megoperálták. Azóta kezelésekre jár a fiú, akinek egyetlen karácsonyi kívánsága, hogy meggyógyuljon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.