Egy infarktust és egy tüdőgyulladást is átvészelt a kórházban Psota Irén. A Nemzet Színésze hetek óta kórházban van, de csak annyit lehetett tudni, hogy valamilyen törés miatt kellett befeküdnie.

A Blikk információi szerint a művésznőt combnyaktöréssel vitték be a kórházba hetekkel ezelőtt, miután otthona fürdőszobájában elcsúszott. Bent azonban még több baj érte a színésznőt.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A lapnak Psota Irén egyik kollégája nyilatkozott, aki rendszeresen kapja róla a híreket: "Házvezetőnője, Marika a kórházban is vele volt mindennap, és természetesen otthon is ő vigyáz rá. Úgy tudom, a körülményekhez képest jól van, másképp haza se engedték volna a kórházból. Fantasztikusan bírja a nehézségeket, úgy hallottam, jó esélyei vannak rá, hogy teljesen felépül. A kórházban egyébként infarktusa is volt, sőt egy tüdőgyulladást is elkapott, miután megoperálták a combnyaktörését. Hihetetlen, mi mindent kibír!"

A híreket egyébként Marika, Psota ápolónője is megerősítette: "Sok szörnyűségen vagyunk túl, de Irén szerencsére már jobban van. Kis segítséggel a járás is megy neki. Szerintem tavasszal a Duna-parton fog már sétálni!"