Infarktust és tüdőgyulladást élt túl Psota Irén

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
combnyaktörés tüdőgyulladás Psota Irén infarktus kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy infarktust és egy tüdőgyulladást is átvészelt a kórházban Psota Irén. A Nemzet Színésze hetek óta kórházban van, de csak annyit lehetett tudni, hogy valamilyen törés miatt kellett befeküdnie.

A Blikk információi szerint a művésznőt combnyaktöréssel vitték be a kórházba hetekkel ezelőtt, miután otthona fürdőszobájában elcsúszott. Bent azonban még több baj érte a színésznőt.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A lapnak Psota Irén egyik kollégája nyilatkozott, aki rendszeresen kapja róla a híreket: "Házvezetőnője, Marika a kórházban is vele volt mindennap, és természetesen otthon is ő vigyáz rá. Úgy tudom, a körülményekhez képest jól van, másképp haza se engedték volna a kórházból. Fantasztikusan bírja a nehézségeket, úgy hallottam, jó esélyei vannak rá, hogy teljesen felépül. A kórházban egyébként infarktusa is volt, sőt egy tüdőgyulladást is elkapott, miután megoperálták a combnyaktörését. Hihetetlen, mi mindent kibír!"

A híreket egyébként Marika, Psota ápolónője is megerősítette: "Sok szörnyűségen vagyunk túl, de Irén szerencsére már jobban van. Kis segítséggel a járás is megy neki. Szerintem tavasszal a Duna-parton fog már sétálni!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.