A 13 hónapos Daisy Smith imádja a vizet, édesanyja, Danielle pedig szereti nézni, mennyire boldoggá teszi kislányát a babaúszás.

Daisy Smith egy ritka rendellenesség, az úgynevezett anoftalmia miatt szemek nélkül született. Édesanyja, Danielle szerint még a terhessége alatt megállapították, hogy a benne fejlődő csöppségnek egy ciszta van az agyában.

Forrás: Youtube

Bár az orvosok azt ajánlották, vetesse el a gyermekét, Danielle és férje másképp döntöttek, most pedig igyekeznek a lehető legboldogabb gyermekkort biztosítani a kis Daisynek. A kislány például hihetetlenül élvezi a babaúszásokat: Danielle szerint végigneveti ezeket a foglalkozásokat. Az első sokk után rájöttünk, hogy Daisy ugyanolyan kisgyermek, mint bárki más. Mindig nagyon vidám, és már tanulja, hogyan fedezheti fel a világot maga körül - magyarázta a Mirrornak adott interjújában Danielle, aki szerint Daisy kezeivel, tapogatás útján ismeri fel őt és édesapját.

Érzékeli a fényt a szemek nélkül született kisfiú

Kínai orvosok megállapították, hogy a fiú összenőtt szemhéja mögött a baloldalon van szemgolyó, de a szemhéjat nem lehet eltávolítani, mert hiányzik a szemlencse. A szülők abban bíznak, hogy kisfiuk 16 éves korában mesterséges szemet kaphat - a cikkért kattints ide!