Rodrigo Alves 10 éve kezdte el a plasztikai műtéteket, összesen 115 millió forintnak megfelelő összegért változtatta magát Ken babává kisebb-nagyobb sikerrel. Most még egy beavatkozásra készül, ami lehet, hogy élete utolsó műtétje lesz.

A sorozatos operációk miatt aggasztó lett az élő Ken baba állapota. Legutóbb egy húsevő baktérium támadta meg az arcát, ami miatt az egész foszlani kezdett. Az orvosok rögtön megkezdték az antibiotikumos kezelését, így  szerencsére meg tudták akadályozni a nagyobb bajt, de a fertőzésnek nyoma maradt Rodrigo arcán.

Forrás: Instagram/Rodrigo Alves

Képzelhetjük, hogy egy ilyen hiú, és megszállott férfinak mit is jelenthez az, hogy a tükörbe nézve egy teljesen eldeformálódott arc néz vissza rá. Az orvosok szerint, kizárólag újabb műtétekkel lehet helyreállítani a károkat, amik viszont óriási kockázatot jelentenek. Már önmagában az is veszélyes, hogy legalább 10 órás beavatkozásra van szükség. Az viszont csak rátesz még egy lapáttal, hogy az élő Ken baba olyannyira legyengült, hogy meglehet, nem éli túl a műtétet.

Korábban is került életveszélybe a műtétek miatt az élő Ken baba
A férfi tökéletesség iránti vágya csillapíthatatlan, és kis híján az életébe is került. Rodrigo egy speciális gélt fecskendeztetett a karjaiba, hogy azok még izmosabbnak tűnjenek, ám egy súlyos fertőzés következtében megbénultak a végtagjai.