Egy hazai magazin több magyar színésznőt is megkért, hogy mondják el őszinte véleményüket a rákkal kapcsolatban. Meglepő válaszok érkeztek.

Hernádi Judit nem tudja, mit csinálna, Hegyi Barbara közelről is megtapasztalhatta a halálos kórt, Bánfalvi Eszter pedig nem teszi le a cigarettát, pedig tisztában van a kockázatokkal - olvasható a Rákgyógyítás Magazinban.
Fotó: Polyak Attila - Origo

"Halvány fogalmam sincs, hogy mit csinálnék, ha rákos lennék, meg ne kérdezze! Ami legbelül igazán mélyen érint, arról nem lehet beszélni színházban: onnantól kezdve, hogy személyesen a színészről van szó, nincs köze hozzá a külvilágnak. Nem is gondolok bele"
 - mondta Hernádi Judit.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Hegyi Barbara környezetében sok ember küzd vagy küzdött daganatos betegséggel. Bánfalvi Eszter pedig régóta erős dohányos, de elmondása szerint nem a ráktól, hanem a megsemmisüléstől fél. "Ne misztifikáljuk a rákot! Bár még mindig sokan megrettennek a szó hallatán, de ez ma már nem a halálos ítélet szinonimája. Nem tagadható, hogy sokan meghalnak miatta, de egyre többen nem halnak meg, hanem meggyógyulnak" - nyilatkozta a színésznő.