Kris Jenner Kylie Jenner baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kris Jenner autóbalesetet szenvedett. Bár a sztármama összetörte az alig egyhetes autóját, nem messze kaliforniai otthonától, szerencsére ő kisebb sérülésekkel megúszta.

Óriási aggodalom költözhetett be a Kardashian-család mindennapjaiba, ugyanis Kris Jenner a napokban összeütközött egy Priusszal. Kris éppen az autópályán haladt, amikor a másik autó áthajtott a piroson, majd

a sztármama egyhetes Rolls Royce-ának csapódott.

Khloe Kardashian, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kimberly Kardashian, Kylie Jenner és Kendall Forrás: AFP

Az autó egyébként több mint 250 ezer dollárba kerül, és nem élte túl a balesetet, azonban a kárnál is fonosabb, hogy

Kris egy csuklótöréssel megúszta..

Kylie Jenner, Khloe Kardashian és Kanye West azonnal a helyszínre sietett, később pedig Kylie tudatta a rajongókkal, hogy édesanyja szerencsére már jól van.

A vagánykodás áldozata lett egy fiatal férfi - Videó!http://www.life.hu/drlife/20160803-a-vaganykodas-aldozata-lett-egy-fiatal-ferfi-a-sofor-170-km-h-nal-elengedte-a-kormanyt.htmlA napokban egy sokkoló videó jelent meg: egy fiatal sofőr vagánykodni próbált, ezért 170-re gyorsított, majd elengedte a kormányt. Ő és a kocsiban ülő barátja is balesetet szenvedtek, egyikőjük belehalt a sérüléseibe. Dr. LifeThinkstockWolf Kati csúnya balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20160801-wolf-katit-csunya-baleset-erte.htmlAz énekesnő a rajongói szeme láttára esett egy nagyot a színpadon. Sajnos nem úszta meg sérülések nélkül: a mentősöknek kellett ellátniuk a sebét. Dr. Life--Molnár Anikó csúnyán elázott http://www.life.hu/drlife/20160801-hoppa-molnar-aniko-csunyan-elazott.htmlMolnár Anikó még manapság is érzi a rossz döntése következményeit: lebetegedett így köptetősziruppal, és antibiotikummal tengeti napjait. Mindez pedig azért, mert a Nagy Ő nem hajtotta fel kabriója tetejét, és csúnyán elázott. Dr. Life--Johnny Depp lánya beleroppant apja válásábahttp://www.life.hu/drlife/20160721-johnny-depp-lanya-beleroppant-az-apja-valasaba.htmlMegdöbbentő képek láttak napvilágot! Johnny Depp lánya, Lily-Rose olyannyira lefogyott, hogy már rá sem lehet ismerni az egykor sugárzó szépségre. Dr. Life--Íme, 3 dolog, amivel a kutyák jobbá teszik a párkapcsolatothttp://www.life.hu/drlife/20160713-3-ok-amiert-a-kutyasoknak-jobb-a-parkapcsolata.htmlEgy újabb kutatás szerint a kutyák javítják az ember életminőségét, csökkentik a stresszt, sőt, állítólag komoly betegségeket is képesek kiszimatolni. Dr. Life--Kim Kardashian félti vagináját a harmadik gyerektőlhttp://www.life.hu/drlife/20160712-kim-kardashian-inkabb-a-vaginajat-valasztja-a-harmadik-gyerek-helyett.htmlA világsztár nemes egyszerűséggel az egész világ előtt kijelentette, hogy nem akar harmadik gyereket, mert sohasem lesz ugyanolyan "odalent." Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.