Az énekesnőt súlyos betegség miatt vitték kórházba a hétvégén, sőt, fennállt a veszélye, hogy tünetei miatt életmentő gégemetszésre is szükség lesz. Erre szerencsére nem került sor, de Lindát továbbra is megfigyelés alatt tartják.

Király Linda a hétvégén belázasodott, és kórházba került. Mint kiderült, az énekesnő gyerekkorában kruppos volt, 

és betegsége ismét kiújult. 

A kruppról köztudott, hogy annyira be tud dagadni a torok, hogy akár fulladáshoz vezethet. Lindával is ez történt, ám szerencsére idejében kórházba került, így nem volt szükség az ilyenkor gyakori életmentő gégemetszésre. Szteroidot és antibiotikumot is kapott, és állandó megfigyelés alatt tartják – számolt be a Bors.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

A lap Linda egyik ismerősére hivatkozva azt írja, hogy a TV2 sztárját bent tartották az orvosok, így nem elég, hogy nem tudta megkezdeni a próbákat a szeptember 11-én induló Sztárban sztár című műsorhoz, az újabb beavatkozásoktól is tartania kell.

Király Linda: "Végre rájöttem, hogy ki vagyok valójában, és mit akarok”
Második lázadó korszakát éli, és minden eddiginél őszintébb kitárulkozásra készül legújabb lemezével. Király Linda egy hihetetlenül nehéz időszakon van túl, ami testileg és lelkileg is megviselte, de végre már tudja, mit akar: szakmailag és nőként is. A teljes cikket itt elolvashatod!