Megtalálta a szerelmet a világ legkövérebb embere!

kövérség szerelem túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat évvel ezelőtt még 980 fonttal (444 kg) élte az életét Paul Mason a világ legkövérebb embere.
Kórházba került az imádott komika, Amy Schumerhttp://www.life.hu/drlife/20160913-korhazba-kerult-az-imadott-komika-amy-schumer-etelmergezest-kapott.htmlNem sült el túl jól Amy Schumer és pasija franciaországi kirándulása. Dr. Life--A Pszichológus Pasi: a mamahotel csábító kényelmehttp://www.life.hu/drlife/20160909-a-pszichologus-pasi-a-mamahotel-jelensegrol.htmlA felnőtté válás része az önállósodás, a szülőkről való leválás és az önálló egzisztencia megteremtése. Ám mi történik akkor, ha a húszas-harmincas éveiben járó fiatal felnőtt még mindig a szüleivel él egy háztartásban? Meddig egészséges élvezni a szülői otthon nyújtotta biztonságot és támogatást? A Pszichológus Pasi ezúttal a mamahotel jelenségét járja körbe. Dr. Life--144 éve tört ki Magyarországon az utolsó nagy kolerajárványhttp://www.life.hu/drlife/20160913-az-utolso-nagy-kolerajarvany-magyarorszagon-1872-szeptember-14-en-tort-ki.htmlA statisztikai adatok szerint több mint 400 ezren betegedtek meg, és akár 250 ezren haltak meg az utolsó itthon pusztító nagy kolerajárvány következtében, amely 1872. szeptember 14-én indult. Dr. LifeOrigoÉlet egy indonéz elmegyógyintézet falai közötthttp://www.life.hu/drlife/20160912-elet-az-indonez-bekasi-i-elmegyogyintezetben-sokkolo-fotok.htmlIndonéziában a becslések szerint nagyjából 19 ezer ember kénytelen élni olyan elképesztően rossz körülmények között, mint például a Jakarta keleti részén található Bekasi-i elmegyógyintézetben, ahol bevett szokás bilincsre verve, meztelenül, olykor elektromos sokkolóval kordában tartani a segítségre szoruló pácienseket. Vigyázat, sokkoló tartalom következik! Dr. Life--Evés és karcsúsodás egyszerre? Ezekkel az ételekkel lehetségeshttp://www.life.hu/drlife/20160907-eves-es-karcsusodas-ezekkel-az-etelekkel-lehetseges.htmlAz eredményes fogyókúra a konyhában kezdődik. Azon túl, hogy nem mindegy, mikor és milyen táplálékot veszel magadhoz, érdemes átgondolnod azt is, hogyan tudnád elejét venni az étel iránti sóvárgásodnak. Mutatunk néhány bevált tippet. Dr. Life--Tehetsz az egészségedért 1600 kilométeren át tartó futássalhttp://www.life.hu/drlife/20160913-tehetsz-az-egeszsegedert-1600-kilometeren-at-tarto-16-napos-futassal.html

Egy nála több mint 10 évvel fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot a viilág legkövérebbje.

Paul a több száz kilós súlyvesztés után is vannak egészségügyi problémái, de párja mindenben mellette áll és boldogabbak mint valaha!
A férfiara még sok műtét vár. „Itt vagyok mellette mint a partnere, menyasszonya és barátja, hogy mindenben támogassam őt - nyilatkozta partnere Rebeka.

Szex szívinfarktus után: igen vagy nem?http://www.life.hu/drlife/20160914-szexualis-elet-szivinfarktus-utan.htmlEgy nemrég megjelent tanulmány szerint a nők és a férfiak hozzávetőleges fele számol be a nemi életének valamilyen zavaráról az infarktust követő egy évvel. Alaptalan félelem, vagy jobb az óvatosság? Dr. Life--Már a születésünkkor eldől, hogy elhízott felnőttek leszünk-e vagy semhttp://www.life.hu/drlife/20160913-a-csaszarmetszessel-szuletett-gyerekek-nagyobb-esellyel-lesznek-elhizott-felnottek.htmlEgy friss kutatás szerint azok a gyerekek, akik császármetszéssel jöttek világra, nagyobb eséllyel lesznek túlsúlyos felnőttek, mint azok, akik természetes úton születnek. A magyar fitneszguru, Schobert Norbert szerint azonban az elhízás tekintetében jóval hangsúlyosabb az, hogy milyen életmódot folytat az illető. Dr. LifeOrigoÍgy kerüld el a depressziót! - Schobert Norbi tippjeihttp://www.life.hu/drlife/20160916-schobert-norbi-tippjei-a-depresszio-ellen-sport-cukormentes-taplalkozas.htmlA depressziónak - több kutatás szerint - leginkább fiziológiás okai vannak, állítja Schobert Norbi. Az életmódtanácsadó szerint ez ellen azonban tehetünk. Hogy mit, azt az alábbi videóból megtudhatod. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoA fogyás is tünet lehet! Amit eddig még nem tudtál a limfómárólhttp://www.life.hu/drlife/20160915-a-limfoma-rakos-megbetegedesrol-es-kezeleserol-tenyek-amiket-eddig-nem-tudtal.htmlMivel viszonylag keveseket érint, ritkábban is esik szó az egyébként itthon az 5. leggyakoribbnak nevezett ráktípusról, a limfómáról. A Life.hu most összegyűjtötte a nyirokrendszer sejtjeit érintő daganatos megbetegedéssel kapcsolatos tudnivalókat, amelyekről valószínűleg még te sem hallottál. Dr. LifeOrigoSchobert Norbi: "Nem azt mondtam, hogy gumicukorral gyógyítsuk a rákot"http://www.life.hu/drlife/20160916-a-citrom-es-a-szodabikarbona-rakgyogyito-hatasa-vitatott.htmlNéhány nappal ezelőtt hatalmas felháborodást keltett az az írás, amely Schobert Norbert Facebook-oldalán jelent meg: a Norbi Update közösségi oldalán a citrom és a szódabikarbóna egészségre és daganatos megbetegedésekre gyakorolt hatásáról értekezett egy cikk, amelyet később sokan támadni kezdtek, vele együtt pedig a magyar fitneszgurut is. Dr. LifeFotó: Marton Szilvia - OrigoFuss magadért egy kört!http://www.life.hu/drlife/20160913-tehetsz-az-egeszsegedert-1600-kilometeren-at-tarto-16-napos-futassal.html16 nap 1600 kilométer – ennyit futnak le váltóban az egészségért dolgozók. Szombaton rajtolnak Budapesten, és körbefutják Magyarországot. A futásról és a célokról kérdeztük Gui Angélát, a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet kommunikációs vezetőjét, az ötletgazdát. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.