Meztelen felsőtesttel fesztiválozott a mellrákos nő

Forrás: Instagram/Ericka Hart -
mell mellrák meztelen fesztivál masztektómia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Én egy rákos harcos vagyok" - vallja magáról Ericka Hart, aki egy dupla masztektómián átesett mellrákos nő. Egy zenei fesztiválon jelent meg meztelen felsőtesttel, hogy felhívja a figyelmet a betegségre.

Elképedt attól a reakciótól, amit kapott, miután meztelen felsőtesttel jelent meg egy zenei fesztiválon. A 30 éves Ericka Hart ráktúlélő, dupla masztektómián esett át és úgy döntött, így fogja felhívni mindenki figyelmét a betegségre.

Forrás: Instagram/Ericka Hart

2014-ben diagnosztizálták nála a rákot, az orvosai pedig megdöbbentek azon, hogy 28 éves kora ellenére megtámadta őt ez a betegség. Ericka Hart pedig úgy döntött, tennie kell valamit, hogy a fiatalok komolyan vegyék a szűréseket. Ezért is jelent meg topless a fesztiválon, de emellett azért is, hogy a saját szexualitását ünnepelje. "Próbálok ellenállni annak a gondolatnak, hogy attól, mert nincsenek mellbimbóim, nem vagyok szexi" - vallja Ericka, aki rengeteg pozitív visszajelzést kapott akciója után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.