Ábel Anita komoly betegsége ellenére is dolgozott

Forrás: TV2 -
TV2 lázas Ábel Anita munka Drágám, add az életed! beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anitát már több műsorban is láthatják a nézők, mióta átigazolt a TV2-höz, a műsorvezető pedig igyekszik is helytállni az új feladatokban. Annyira elhivatott, hogy még komoly betegsége ellenére is dolgozott!

Egyre több feladatot kap Ábel Anita a TV2-nél, mióta átigazolt, nagyon sokszor találkozhatunk vele a képernyőn. Ő váltotta Claudiát a Sztárban sztár zsűrijében, valamint a Drágám, add az életed! című műsort is ő vezeti. Anita igyekszik megfelelni az igényeknek és szorgalmasan dolgozik, hogy sikerrel vegye az akadályokat. Elhivatottsága abban is látszik, hogy betegsége ellenére sem mondta le a forgatásokat, pedig nem szabadott volna beszélnie!

Forrás: TV2

Csúnya gégegyulladással küzdött ugyanis nemrég, ami magas lázzal is járt: ő így vezette le a műsort!

"Az első adások alatt olyan rekedt a hangom, hogy Charlie is megirigyelte volna.

Sajnos volt, hogy lázasan, gége- és hangszálgyulladással is dolgoztam. Remélem, sikerült maximálisan helytállnom így is a műsorban" - árulta el Anita a Blikknek. Elmondta azt is, hogyan hozta rendbe magát. "A gégész előírására

csendkúrát tartottam a forgatási szünetekben, sőt a szabadnapjaimon a családdal is papírcetliken kommunikáltunk.

A lányom hiányolta is, hogy újra beszélgethessünk. Muszáj volt kímélnem magam, amikor lehetőségem adódott rá, viszont a stáb is mindvégig figyelmes volt, és vigyáztak rám. A hangulatomra szerencsére nem nyomta rá a bélyegét, néha még attól kellett tartanom, hogy a verseny hevében véletlenül elkiabálom magam" - vallotta be a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.