A békák segítették a rákos nőt a gyógyulásban - Ezt állítja

Forrás: Biosphoto/© Pete Oxford -
Budapest béka rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áttétes rákot diagnosztizáltak Horváth Jánosnénál évekkel ezelőtt, az sem volt biztos, hogy életben marad. Ma már azonban teljesen boldog a budapesti nő, és azt állítja a békák segítették őt a gyógyulásban.

Imádja a békákat Horváth Jánosné, akinél évekkel ezelőtt áttétes rákot diagnosztizáltak az orvosok. Az állapota olyan súlyos volt, hogy abban sem bíztak, életben marad, ma mégis él és virul a budapesti nő. Saját bevallása szerint a békák segítették őt a gyógyuláshoz vezető útra, nekik köszönheti, hogy leszámolt a betegséggel. Gyerekkora óta különleges kapcsolat fűzi a kétéltűekhez.

Képünk illusztráció Forrás: Biosphoto/© Pete Oxford

"Gyerekkoromban sokat jártunk a Balatonra, ahol mindig összeszedtem a békákat, és játszottam velük. Nagyon szeretem, hogy ennyire színes, változatos és a vízben roppant ügyes ez a faj. A

békák mutatták az utat a gyógyulásomhoz.

Az egyik kedvencem az a piros plüssállat, amit Amytől, a kisunokámtól kaptam. Ez volt bent velem a kórházban is" - árulta el a Borsnak a nő. Hozzátette, azt nagyon sajnálja, hogy nem tud különlegesebb fajtákat tartani, de azok nagyon nagy odafigyelést igényelnek. Neki négy karmosbékája van jelenleg, ezen kívül egy kiskutyát, egy papagájt és egy ékszerteknőst is tart. Az állatok ápolása mellett azon is fáradozik, hogy másokat motiváljon: soha ne adják fel.

Pataky Attila magát gyógyította ki a rákból

Pataky Attila szerint egy hatalmas lelki trauma okozta nála a rákot, ugyanis egy 25 éve tartó barátságról derült ki, hogy álságos. Ez a csalódás nagyon megviselte a zenészt, állítja, ez betegítette meg őt. Mivel magának okozta a problémát, úgy döntött, ő is fogja megoldani. Nem kért a modern orvoslásból. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Miért is szeretjük annyira az őszt?http://www.life.hu/drlife/20161019-ezert-szeretjuk-annyira-az-oszt.htmlAki Instagramon vagy Facebookon aktív, könnyen belefuthat olyan fotókba, amelyeket tipikusan az őszhöz kötünk: a nagy, kötött pulóverek gondos ölelésében gőzölgő tea, a sütőtökös latte, vagy a sárga, bordó és barna levelek között megtett séta. De mi olyan különleges az őszben, ami miatt mindenki rajong érte? A tudomány persze erre is tudja a választ. Dr. Life--Ők sem tökéletesek! Sztárok, akik valamilyen csúf bőrbetegségben szenvednekhttp://www.life.hu/drlife/20161018-sztarok-akik-valamilyen-borbetegsegben-szenvednek-cameron-diaz-morgan-freeman-seal.htmlBár első pillantásra úgy tűnhet, mindig makulátlan a külsejük, a bőrt elcsúfító különféle megbetegedések sajnos a hírességeket sem kímélik – az ő esetükben inkább egy jó kezű sminkes vagy valamelyik képretusáló program jelenthet egyedüli megoldást. A Life.hu most összegyűjtötte a celebeket, akik tudják, mit jelent együtt élni valamilyen bőrt elcsúfító elváltozással. Dr. LifeNorthfotoUganda legrondább férfija zenekart szeretne http://www.life.hu/drlife/20161027-uganda-igy-fest-egy-eldeformalt-feju-ferfi-godfrey-baguma-nem-banja-a-kulsejet.htmlGodfrey Baguma sokáig küzdött, hogy legyőzze rejtélyes betegségét. Ma már felhagyott a dologgal, és teljes életet akar élni. Dr. Life--Lélekközpontot szeretne nyitni Tóth Gabihttp://www.life.hu/drlife/20161027-lelekkozpontot-nyitna-toth-gabi-lelki-tanacsado-akar-lenni.htmlNem vezetett egyenes út Tóth Gabinak sem a siker felé, meg kellett küzdeni azért, ahol tart és közben is nagyon sokszor bizonytalan volt, hogy sikerül-e. Sokat szenvedett, de ezt senki nem láthatta, ám most nem is lehetne boldogabb az élete. Ezért és azért, hogy legyen egy B terve is elgondolkodott egy lélekközpont megnyitásán. Dr. Life--Beleszeretett donorjába a májkárosodott lányhttp://www.life.hu/drlife/20161027-a-majkarosodott-lany-es-donorja-egymasba-szerettek.htmlÉletveszélyes volt a 27 éves Heather Krueger állapota, azonnali májátültetésre szorult. A lány azonban álmában sem gondolta volna, hogy egy önzetlen férfi a segítségére siet, megmenti az életét, és még el is veszi feleségül. Az egykori tengerészgyalogos Chris Dempsey sosem látta Heathert a műtét előtt, de végül nemcsak a máját adta a lánynak, hanem a szívét is. Dr. Life--Kucsera Gábort ez mentette meg a súlyos depressziótólhttp://www.life.hu/drlife/20161026-kucsera-gabort-az-edes-elet-mentette-meg-a-depressziotol.htmlKucsera Gábort kokainfogyasztása után tiltották el az élsporttól, amire az egész életét áldozta. Hirtelen elvesztette az irányítást, és nagyon súlyos depresszióval küzdött, de az Édes Életbeli szereplés segített rajta: ez hozta ki őt a mélyből. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.