Alicia Douvall a plasztikai műtéteivel szerzett magának hírnevet: a nő még csak 37 éves, de már pontosan nem is tudja, hány szépészeti beavatkozáson van túl. 

A lánya életében alig vállalt szerepet, a fontosabb pillanatokban pedig vagy kórházban volt, vagy gyógyszeren élt Alicia Douvall, aki saját bevallása szerint pontosan nem tudja, hányszor feküdt kés alá, de a szám úgy 300 körül lehet.

Alicia még csak 37 éves, és garantáltan minden pasi megfordul utána, ám nem azért, mert olyan gyönyörű, mint a fiatal Angelina Jolie. Milliókat költött a külsejére, elhitt mindent az orvosoknak, akik még több műtétet javasoltak a nőnek, aki leginkább úgy fest, mint egy szörnyszülött.

Alicia DouvallForrás: Northfoto

Hittem a dokiknak, én bolond, és már úgy néztem ki, mint egy földönkívüli. Még a lányom is megjegyezte, hogy valamit csinálni kéne velem - a lányom, aki azelőtt sosem mondta, hogy ronda vagyok" - mondta nemrég a nő a Daily Mailnek. 

A nő lánya, Georgia 21 éves, és gyakorlatilag egész életében azt látta, hogy a modell és tévésztár mama arcfiatalításra, ajakfeltöltésre, mellműtétekre jár, és minden idejét szalonokban tölti. A fiatal lány még arra is élénken emlékszik, amikor anyukája érte jött a nagyszüleihez, az arca pedig vérvörös volt valamilyen kozmetikai kezeléstől: úgy festett, mint akinek leégett az arcbőre.Nem ismertem fel anyut, de azt sem tudtam, ki az az ember. Mondtam a nagyinak, hogy eljött értem egy szörnyeteg- mesélte a fiatal lány.

Az édesanya élete azonban most veszélyben van: orvosai figyelmeztették, hogy a testében lévő rengeteg idegen anyag és a szilikon bizony komoly bajokat okozhatnak. Lánya abszolút mellette áll, és reméli, hogy Alicia hamarosan újra a régi lesz...