300 plasztikai műtéten van túl Alicia Douvall

Forrás: Northfoto -
műtét plasztikai beavatkozás Alicia Douvall plasztik Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alicia Douvall a plasztikai műtéteivel szerzett magának hírnevet: a nő még csak 37 éves, de már pontosan nem is tudja, hány szépészeti beavatkozáson van túl. 

A lánya életében alig vállalt szerepet, a fontosabb pillanatokban pedig vagy kórházban volt, vagy gyógyszeren élt Alicia Douvall, aki saját bevallása szerint pontosan nem tudja, hányszor feküdt kés alá, de a szám úgy 300 körül lehet.

Alicia még csak 37 éves, és garantáltan minden pasi megfordul utána, ám nem azért, mert olyan gyönyörű, mint a fiatal Angelina Jolie. Milliókat költött a külsejére, elhitt mindent az orvosoknak, akik még több műtétet javasoltak a nőnek, aki leginkább úgy fest, mint egy szörnyszülött.

Alicia Douvall Forrás: Northfoto

Hittem a dokiknak, én bolond, és már úgy néztem ki, mint egy földönkívüli. Még a lányom is megjegyezte, hogy valamit csinálni kéne velem

Daily Mailnek.

Az édesanya élete azonban most veszélyben van: orvosai figyelmeztették, hogy a testében lévő rengeteg idegen anyag és a szilikon bizony komoly bajokat okozhatnak. Lánya abszolút mellette áll, és reméli, hogy Alicia hamarosan újra a régi lesz...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.