szívelégtelenség George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit lesújtott George Michael halálának híre, rajongói és zenésztársai gyászolják az énekest. Eddig nem tudhattuk, miben hunyt el a legenda, de kiderült, valószínűleg szívelégtelenség okozta a halálát.

Mindössze 53 éves volt George Michael, amikor a karácsonyi ünnepek alatt távozott az élők sorából. A lesújtó hírről az énekes sajtósa tájékoztatta az ismerősöket, barátokat és rajongókat, akik mindannyian gyászolják a legendát. Arról eddig keveset tudhattunk, hogy mi okozta az énekes halálát, de most kiderült, milyen betegséggel küzdhetett.

Szívelégtelenségben hunyhatott el George Michael Forrás: AFP

A Daily Mail szerint George Michael szívelégtelenségben hunyt el. Az biztos, hogy a rendőrség szerint nincsenek gyanús körülmények a sztár halála körül. Az énekes korábbi menedzsere azt nyilatkozta, hogy George Michaelt otthonában, ágyban érte a halál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.