Oszvald Marikát évek óta fájdalmak gyötrik: "Nem szűnnek"

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Oszvald Marika fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színpadon mosolyog, miközben elképesztő fájdalom gyötri. Oszvald Marika már évek óta küzd problémájával, de még mindig nem talált rá megoldást. Lábai kínzó fájdalmára egy jó cipő jelenthetne gyógyírt, de sajnos eddig nem sikerült megtalálnia.

A szenvedélye keseríti meg most Oszvald Marika életét. Neki ugyanis lételeme és nem mellesleg munkája is, hogy a színpadon táncoljon, de az a rengeteg év próbára tette a Kossuth-díjas művésznő lábait. Szűnni nem akaró fájdalmak gyötrik, és egyszerűen nem talál rá megoldást.

Oszvald Marikát évek óta fájdalmak gyötrik Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Táncolok, ezért létkérdés a számomra, hogy jó lábbeliket vegyek fel, de fájdalmaim nem szűnnek. Nekem mindig meg kellett küzdenem, főleg a tűsarkú cipőkkel! Igazából egy szobrászra volna szükségem, aki a lábamra szobrászkodna egy remek cipellőt, de talán még jobb volna, ha kitanulnám a mesterséget. Legszívesebben mezítláb táncolnék mindig, de nem tehetem. Odahaza cipő nélkül járhatok, ott nem látja senki" - mondta a Blikknek a művésznő.

Drasztikusan lefogyhatott a 3 év alatt Michael Schumacherhttp://www.life.hu/drlife/20161229-drasztikusan-lefogyhatott-michael-schumcher.htmlAz egész világ aggódik a hétszeres világbajnok pilótáért, aki 3 évvel ezelőtt szenvedett síbalesetet. Nem sok információ kerül ki az egykori versenyző állapotáról, de a hasonló esetekből arra lehet következtetni, hogy drasztikusan lefogyhatott a sportoló. Évek óta csak infúzióval táplálják, de a rajongók, családtagok és barátok reménykednek, hogy egyszer teljesen felépül. Dr. LifeAFPSzabó Zsófinak még mindig gyógyszereket kell szedniehttp://www.life.hu/drlife/20161229-szabo-zsofi-betegsege-miatt-meg-gyogyszereket-szed.htmlSzabó Zsófi szinte egyáltalán nem eszik szénhidrátot és cukrot, de ennek nemcsak az az oka, hogy megőrizze tökéletes alakját. Inzulinrezisztánciát állapítottak meg nála, ami miatt szigorú étrendet kell tartania. Dr. Life--Vezetés közben kapott agyvérzést Benkóczy Zoltánhttp://www.life.hu/drlife/20161229-benkoczy-zoltan-a-budapesti-operettszinhaz-szinesze-agyverzest-kapott.htmlAgyvérzést kapott Benkóczy Zoltán, a Budapesti Operettszínház színésze. A művészt az autópályán, vezetés közben érte a roham, és pusztán felesége, Katalin asszony lélekjelenlétének köszönhetően nem történt nagyobb baj. Dr. Life--Egészségleckék, amelyeket sztároktól tanultunk 2016-banhttp://www.life.hu/drlife/20161208-selena-gomez-bella-hadid-shannen-doherty-es-magic-johnson-egeszsegleckei-2016-bol.htmlHa egy híresség beteg lesz, akkor két dolgot tehet: vagy igyekszik eltitkolni, csendben gyógyulni, majd utána nyilvánosság elé állni, vagy megtagadja a hallgatást, és nyíltan, őszintén vállalja „gyengeségét” rajongói és a világ előtt. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik inkább az utóbbit választották – és ezzel hatalmas erőt adtak rengeteg egészséges és beteg embernek egyaránt. Dr. LifeAFPMeghalt a lány, aki egy lavórban töltötte az egész életéthttp://www.life.hu/drlife/20161228-elhunyt-a-vegtagok-nelkul-szuletett-lany.html Meghalt az a fiatal nigériai lány, akinek egész életében egy helyben kellett ülnie. Dr. LifeNorthfoto300 plasztikai műtéten van túl Alicia Douvallhttp://www.life.hu/drlife/20161228-300-plasztikai-mutetje-volt-alicia-douvallnak.htmlAlicia Douvall a plasztikai műtéteivel szerzett magának hírnevet: a nő még csak 37 éves, de már pontosan nem is tudja, hány szépészeti beavatkozáson van túl. Dr. LifeNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.