Paola Antonini féllábú modellélt őrül meg az internet

Forrás: Instagram/Paola Antonini -
modell Paola Antonini életvidám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan összetörtek volna attól a traumától, amin a fiatal lány keresztül ment. De Paola inkább magasabb fokozatra kapcsolt, és boldogabb mint valaha. 

Paola 2014-ben szenvedett autóbalesetet, amikor a barátaival utaztak Rióba. A szerencsétlen esemény következtében amputálni kellett a lány bal lábát, azóta pedig művégtaggal éli az életét.

Több ezer embernek ad erőt az amputált lábú modell, Paola Antonini Forrás: Instagram/Paola Antonini

A fiatal brazil szépség láthatóan boldog, kiegyensúlyozott életet él. Nem csak fizikailag, hanem lelkileg is felépült a traumából, és azóta még bátrabban nyit az élet adta új lehetőségek felé: Ejtőernyőzik, modellkedik, táncol, úszik és még sok minden mást is csinál.

1,3 millió követővel rendelkezik az Instagram oldalán: sokan követendő példaként tekintenek a Paolára, mások a sugárzó szépsége miatt szeretik nézegetni a képeit. Hatással van a világra, és megtanít minket arra, hogy becsülnünk kell minden olyan dolgot, amit eddig teljesen természetesnek kezeltünk.

Durva: "Faember" betegséggel küzd a 10 éves kislányhttp://www.life.hu/drlife/20170131-faember-betegseggel-kuzd-a-kislany.htmlEgy 10 éves kislány nagyon ijesztő és furcsa betegséggel küzd. A környezetében élők 'faembernek' hívják...Dr. Life--Szép szavak Michael Schumacherhezhttp://www.life.hu/drlife/20170131-rosberg-schumachernek-is-koszonheti-a-vb-cimet.htmlA Schumacher család nemrégiben megalapította a Keep Fighting Díjat, amelyet hétfőn adtak át először Düsseldorfban. Az eseményen Jean Todt és Nico Rosberg is elismerően beszélt a hétszeres világbajnok karrierjéről.Dr. Life--Házi praktikák és gyógymódok influenza ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170126-hazi-praktikak-influenza-ellen.htmlNéhány nappal ezelőtt az Országos Epidemiológiai Központ közölte, hogy immár hivatalosan is influenzajárvány van, miután a jelentések szerint a kétszeresére emelkedett az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma. A vírusos megbetegedés a legtöbb esetben orvosi ellátást igényel, ám számos természetes, otthoni módszerrel is enyhíthetünk a tüneteken. Dr. LifeThinkstockDurva: Egyre több nő akar "Barbie-vaginát"http://www.life.hu/drlife/20170130-barbie-vaginat-muttetnek-maguknak-a-nok.htmlA nők igen magas százaléka fekszik kés alá Kanadában azért, hogy olyan nemi szervük legyen, mint a pornószínésznőknek. Dr. Life--"Túlsúlyos lettem" – Így néz ki most Gáspár Bea: fotó!http://www.life.hu/drlife/20170130-gaspar-bea-gyozike-neje-sokat-hizott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Bea asszony komoly betegséggel küzd, ami miatt jó pár kiló felszaladt rá. Dr. Life--Baj van? Mentő szállította kórházba Antonio Banderasthttp://www.life.hu/drlife/20170130-antonio-banderas-korhazba-kerult.htmlEdzés közben léptek fel a kellemetlen tünetek, ezért került kórházba az 56 éves színész. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.