Jó célért modellkedik az amputált lábú Stacy Paris

Forrás: Northfoto -
modell műtét húsevő baktérium modellszakma divatipar amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves fiatal nő a Models of Diversity kampánya miatt vállalta a fotózást: a szervezet és Stacy is azért küzdenek, hogy több fogyatékkal élő modell szerepeljen a médiában.

A skóciai Bridge of Allanben élő Stacy Paris 7 évvel ezelőtt került kórházba egy dél-franciaországi nyaralása során, miután fájdalmat érzett a lábában. Az immár 30 éves lánynál később egy ritka, ám nagyon súlyos fertőzést, az úgynevezett necrotising fasciitist diangosztizáltak: ennek során a fertőzést okozó baktérium behatol a bőr mélyebb rétegeibe, és elpusztítja a szöveteket.

Forrás: Northfoto

A molekurális biológiát hallgató lányt nemrég a

A fiatal lányoknak kell az, hogy lássanak a kifutókon és a tévében olyan embereket, mint amilyenek mi vagyunk. Nem azt mondjuk, hogy adjatok nekünk munkát - hanem azt, hogy képviseljetek bennünket, és adjatok rá lehetőséget.

Gyilkos baktériumok

Alig néhány napja jelent meg cikkünk, amely a rajtunk-bennünk élő baktériumokkal foglalkozott. Kiderült, hogy körülbelül tízezer baktérium él együtt velünk, amelyek jó része barátságos viszonyban van a szervezettel. Sőt, bizonyos baktériumok jelenléte elengedhetetlen az emberi egészség fenntartása szempontjából. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Újra megműtteti melleit Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/drlife/20160209-nicole-kidman-szineszno-megmutteti-a-melleit.htmlA színésznő a hírek szerint nem szeretne semmilyen veszélyes anyagot a testében, ezért úgy döntött, kiveteti a néhány évvel ezelőtt beültetett mellimplantátumait. Dr. Life--David Bowie még betegsége alatt sem veszítette el humorérzékéthttp://www.life.hu/drlife/20160225-david-bowie-enekes-es-zenesz-a-betegsege-alatt-sem-veszitette-el-humorerzeket.htmlA januárban elhunyt világhírű zenei ikonra emlékeztek a szerda esti Brit Awards díjátadó gálán. Dr. Life--Kiégette a torkát egy véletlenül lenyelt elem egy 2 éves kisfiúnakhttp://www.life.hu/drlife/20160216-a2-eves-logan-stiff-kisfiunak-kiegette-a-torkat-egy-veletlenul-lenyelt-elem.htmlA kis Logan Stiffet jelenleg csövön keresztül táplálják, a teljes gyógyuláshoz azonban még további kezelések várnak rá. Dr. Life--Minél több a szexpartnerünk, annál kevesebb az esélyünk a rákra?http://www.life.hu/drlife/20160215-minel-tobb-szexualis-partnere-van-egy-nonek-annal-kevesebb-az-eselye-a-szajuregi-rak-kialakulasara.htmlÁllítólag minél több férfival volt dolga egy nőnek, annál kisebb az esélye, hogy szájüregi vagy torokrák alakul ki nála. Dr. Life--Kiégette a torkát egy véletlenül lenyelt elem egy 2 éves kisfiúnakhttp://www.life.hu/drlife/20160216-a2-eves-logan-stiff-kisfiunak-kiegette-a-torkat-egy-veletlenul-lenyelt-elem.htmlA kis Logan Stiffet jelenleg csövön keresztül táplálják, a teljes gyógyuláshoz azonban még további kezelések várnak rá. Dr. Life--Őszintén beszélt mentális gondjairól Stephen Fry http://www.life.hu/drlife/20160216-stephen-fry-brit-szinesz-mentalis-gondjairol-es-depressziojarol-beszelt-oszinten.htmlA brit humorista és színész depresszióval küzdött, 2012-ben megpróbált önkezével véget vetni életének. Stephen Fry a BBC kamerái előtt osztotta meg ezen időszakának gyötrelmeit. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.