Paudits „A halálom minden pillanatban várható”

Forrás: Facebook/Paudits Béla -
halál pénz Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Bála állapota mit sem javult azóta, hogy utoljára hallottunk róla. Elmondta, már nem tud küzdeni, a műtétekre pedig nincsen pénze. Csak a halált várja, ami szerinte bármelyik pillanatban eljöhet.

Paudits Béla nem először panaszkodik rossz egészségi állapotára és anyagi helyzetére. A színész sajnos évek óta beteg, és egyre rosszabbul van. Ugyan szerencsére van mellette valaki, aki segít a mindennapi dolgokban, csodát ő sem tud tenni. A színész elkeseredetten, az ágyhoz kötve várja a halált, ugyanis műtétre nincsen pénze.

"Nagyon rosszul vagyok továbbra is. Itthon vagyok ágyhoz kötötten. Valóban erőtlen már a hangom, legutóbb a torkomat is vizsgálták. Minden bajom van már, és persze nyomor a köbön. Talán segíthetne a problémákon egy bizonyos laparoszkópos műtét, de nincs nekem erre több százezer forintom.

Paudits Béla évek óta beteg, és egyre rosszabbul van Forrás: Facebook/Paudits Béla

Azt érzem, hogy nincs semmi remény. A halálom minden pillanatban várható"

– mondta Paudits Béla a Lokálnak. Hozzátette, segítője, János örökölheti egyetlen vagyonát, azaz kis lakását. "Mi mást tudnék hagyni rá? Ezt és a nyomort" – mondta keserűen a színművész, aki azt is elpanaszolta, hogy ő már nem képes küzdeni.

"El kell fogadni a helyzetemet, én már nagyon nem küzdök semmiért.

Fáj minden mozdulat, a hangom is elment. Az az igazság, hogy nem tudok már harcolni. Eleve nem vagyok egy harcos alkat, és ezt tudom is magamról..." – árulta el Paudits Béla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.