Rejtélyes betegségtől szenved Sas József

Forrás: MTI/Földi Imre -
betegség Sas József rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt időszakban Sas József többször rosszul lett. Gyengének érezte magát, és szédült, még a vakációját is meg kellett szakítania emiatt. Hazatérve teljes kivizsgáláson esett át, de nem beszél az eredményekről.

"Amikor jöttem fel a lépcsőn, fogódzkodnom kellett, mert egy kicsit szédülök, de alapvetően jól vagyok. Vigyáznak rám sokan, főként a feleségem és az isteni orvosok. Az emberi szervezet maga tiltakozik, nem is akartam menni arra az útra. Nagyon elfáradtam a szilveszteri mulatság és a sok előadás után" - mondta Sas József Hajdú Péternek az Esti Frizbi felvételén.

Sas József az utóbbi időben többször rosszul lett Forrás: MTI/Földi Imre

Nemrég a Story magazinnak is panaszkodott egészségi állapotról, azt mondta, rossz a tüdeje, rakoncátlankodik a szíve, és magas a vérnyomása. A Blikknek azonban most elmondta, hogy annyira van jó állapotban, amennyire az ő korában lehet, sőt a 78 évéhez képest még jobban is érzi magát.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.