Bár megnyerte a Konyhafőnököt Gáspár Bea, mégsem maradéktalan a boldogsága. A rokonok közönye, a NAV-hercehura, a srtessz nagyon nem tesz jót neki: egyre csak hízik.

"Ott kezdődött a dolog, hogy a győzelem után Beának sem a testvére, sem a rokonai nem gratuláltak Ez azért nagyon rosszul esett neki. Aztán megjelentek azok a hírek, miszerint a NAV lefoglalta a tízmilliós nyereményét. Hát mi erről semmit nem tudunk. Az RTL Klub a nyereményt Bea bankszámlájára utalta át, és eddig nem vettük észre, hogy lefoglaltak volna abból egy fillért is. Mint ahogyan azt sem, hogy 12 kilogramm aranyat vittek el az otthonunkból, öt nagy értékű autóval egyetemben. Mint ahogy az Evelin lakásán lefoglalt dolgokról szóló hírek sem igazak! Az igazság az, hogy összesen 720 000 forint volt az, amit valóban elvittek. Ennyi pénz pedig mindenkinél lehet otthon. Mi is éppen be akartuk fizetni a 150 000 forintos villanyszámlánkat, a 100 000 forintos gázszámlát, a többi pénzt meg a húsvéti ünnepek költségeire tartogattuk. Na, ezt valóban elvették, és 30 000 forintot hagytak nekünk itthon az ünnepekre... A többi viszont kamu!"mesélte a Kiskegyednek Gáspár Győző.

Hozzátette, Beát ezek a kamuhírek nagyon megviselték, és az is nagyon rosszul esett neki, hogy a műsor ideje alatt többen "ledagadtdisznózták" . Győző nyomatékosította, Bea nem azért kövér, mert zabál, és elhagyja magát, hanem azért, mert beteg, így újra orvost keresnek, aki talán tud segíteni rajta.

Forrás: Facebook/Gáspár Bea