Születési rendellenesség miatt nőtt farok a fiú hátára: Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images -
rendellenesség kisfiú India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen születési rendellenességre bukkantunk: az indiai kisfiú hátából kinőtt egy hosszú, szőrös farok. Sosem láttunk még ilyet.

Május elején készültek ezek a fotók Dulha Singh-ról, arról az indiai kisfiúról, akiről mindenki beszél Amritsar városában. A 8 éves gyermek annak köszönheti a hírnevét, hogy egy születési rendellenesség következtében szőrös, hosszú farok nőtt ki a hátából.

A gyereket egyáltalán nem zavarja a farka, mivel a környezete teljesen elfogadta így Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

Dulha ezt leszámítva egészséges, teljes értékű életet élő fiú, akinek "csupán" ennyi különlegessége van. Sem a családja, sem a helyiek nem akarják levágni a rasztás fonathoz hasonló farkat, mert véleményük szerint ennek vallási jelentősége van.

A kisfiú hátából kiáll egy szőrös tincs Forrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

A hinduizmusban van egy eposz, melynek főszereplője egy majomfarkú és majomfejű "ember" akit Hanumánnak hívnak. A történet alapján ő az odaadás, a tisztelet, a fegyelmezettség és a bátorság szimbóluma. A kisfiú környezete pedig biztosan állítja, hogy Dulha Hanumán egyik leszármazottja.

Sziámi ikrek a porondon! – Kiárusított születési rendellenességek

Várandósan mind csak azt kívánjuk, hogy gyermekünk egészséges legyen. Ám vannak esetek, amikor a család, az ultrahangvizsgálat alatt, elkeserítő híreket kap. A sziámi ikrek között is nagy eltérések lehetnek - hogyan vannak összenőve, van-e közös szervük -, melyek nagyban befolyásolják, hogy szét lehet-e őket választani. Most bemutatunk pár esetet, amikor az ikrek „büszkén" vállalták másságukat, sőt, még ebből próbáltak megélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.