Hihetetlen születési rendellenességre bukkantunk: az indiai kisfiú hátából kinőtt egy hosszú, szőrös farok. Sosem láttunk még ilyet.

Május elején készültek ezek a fotók Dulha Singh-ról, arról az indiai kisfiúról, akiről mindenki beszél Amritsar városában. A 8 éves gyermek annak köszönheti a hírnevét, hogy egy születési rendellenesség következtében szőrös, hosszú farok nőtt ki a hátából. 

A gyereket egyáltalán nem zavarja a farka, mivel a környezete teljesen elfogadta ígyForrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

Dulha ezt leszámítva egészséges, teljes értékű életet élő fiú, akinek "csupán" ennyi különlegessége van. Sem a családja, sem a helyiek nem akarják levágni a rasztás fonathoz hasonló farkat, mert véleményük szerint ennek vallási jelentősége van. 

A kisfiú hátából kiáll egy szőrös tincsForrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

A hinduizmusban van egy eposz, melynek főszereplője egy majomfarkú és majomfejű "ember" akit Hanumánnak hívnak. A történet alapján ő az odaadás, a tisztelet, a fegyelmezettség és a bátorság szimbóluma. A kisfiú környezete pedig biztosan állítja, hogy Dulha Hanumán egyik leszármazottja. 

Sziámi ikrek a porondon! – Kiárusított születési rendellenességek
Várandósan mind csak azt kívánjuk, hogy gyermekünk egészséges legyen. Ám vannak esetek, amikor a család, az ultrahangvizsgálat alatt, elkeserítő híreket kap. A sziámi ikrek között is nagy eltérések lehetnek - hogyan vannak összenőve, van-e közös szervük -, melyek nagyban befolyásolják, hogy szét lehet-e őket választani. Most bemutatunk pár esetet, amikor az ikrek „büszkén" vállalták másságukat, sőt, még ebből próbáltak megélni.