Andor Éva megsérült edzés közben: részleges izomszakadása lett

Forrás: TV2 -
izomszakadás sérülés Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andor Éva sokat edz azért, hogy jó formában maradjon, de egy időre fel kell függesztenie a testmozgást, ugyanis megsérült: részleges izomszakadást szenvedett!

Andor Éva nagyon odafigyel a külsejére és alakjára, sokat sportol azért, hogy így nézzen ki bikiniben. A TV2 műsorvezetőjének azonban egy időre szögre kell akasztania az edzőcipőjét, mivel egy jó darabig nem szabad megerőltetnie magát.

Andor Évát baleset érte: rosszul lépett! Forrás: TV2

Egy rossz lépés miatt került kispadra Andor Éva, de a felépülésének érdekében muszáj betartania a szabályokat. Bármennyire is szeretne egy darabig nem edzhet, méghozzá azért, mert részleges izomszakadást szenvedett. A TV2 műsorvezetője Facebookon osztotta meg követőivel a hírt, érezhető posztjából, nem túl boldog attól, hogy mozgás helyett pihennie kell.

Sikerült legyőznie a rákot a P. Mobil frontemberének, Schuster Lórinakhttp://www.life.hu/drlife/20170728-sikerult-legyoznie-a-rakot-a-p-mobil-frontemberenek.htmlTöbb mint két éve derült ki, hogy a P. Mobil frontembere, Schuster Lóri súlyos betegséggel küzd: megtámadta a rák. Rengeteg kemoterápiás kezelés és műtét után azonban most jól van, az orvosok szerint két év múlva a mája is visszanő. Dr. LifeOrigoUralkodók súlyos betegségeihttp://www.life.hu/drlife/20170614-uralkodok-betegsegei.htmlAz uralkodókat sem kímélik a betegségek. Némelyikük beleőrült a sorsába, mások szifiliszt szedtek össze, míg volt olyan királynő, aki többször volt álterhes. Dr. LifeOrigoBuborékarcúnak csúfolják a tumorokkal élő férfit: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170727-tobbezer-daganat-boritja-a-ferfi-testet.htmlA 63 éves férfi már nagyon régóta él elbújva a nyilvánosság elől. Nem csoda, hiszen az emberek nem tudnak mit kezdeni az ábrázatával, ritka betegségben szenved. Dr. Life--A legfurcsább celebplasztikákhttp://www.life.hu/drlife/20170614-celeb-plasztika.htmlMa már nem hír, ha egy híresség megnagyobbítatja a kebleit, azonban számos olyan plasztikai beavatkozás van, amire még ma is felkapjuk a fejünket, pláne, ha egy sztáron végzik el a sebészek. Dr. Life--Így néznek ki a fejüknél összenőtt ikrek: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170725-fejuknel-osszenott-ikrek-szulettek.htmlSzívszorító fotók kerültek napvilágra arról a két kislányról, akik a fejüknél összenőve születtek. Hosszú út van még előttük a szétválasztásig. Dr. Life--Így néz ki plasztikai műtétje után Vámos Erika - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170725-igy-nez-ki-plasztikai-mutetje-utan-vamos-erika.htmlVámos Erika kénytelen volt kés alá feküdni, ugyanis orrsövényferdülése miatt már se aludni, se enni nem tudott. Így fest a műsétek után ,kötések nélkül a műsorvezető! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.