Megható, ez volt a haldokló nő utolsó kívánsága: fotó

halál mentők utolsó kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy, a betegségétől régóta szenvedő ausztrál asszony utolsó kívánságát teljesítették a mentősök. Az idős nőt a helyi kórházból szállították el a közeli strandra, hogy még utoljára láthassa az óceánt.

Az esetről a helyi mentősök a Facebookon számoltak be ezen a héten. "Néha nem a gyógyszerek és a kezelések csillapítják a fájdalmat. Néha csak empátiára van szükség" - írták a mentősök, akik egy, az óceánparthoz közeli dombon álltak meg kocsijukkal. "A beteg nagyon boldog volt, hogy láthatta azt, amit egész életében imádott. Azt mondta még utoljára, hogy megtalálta a békéjét, minden a helyére került."

Forrás: Facebook

Az ügyben megszólalt a mentősök felettese is, aki elmondta, hogy nagyon büszke, hogy az életmentő szakemberekre.

Forrás: People

Hírességek, akik vesetranszplantáción estek áthttp://www.life.hu/drlife/20171028-vesebeteg-sztarok.htmlÉnekesnő, színésznő és a svéd koronahercegnő férje is veseátültetésen esett át. Kik voltak a donorok? Milyen betegség támadta meg őket? Mikor beszéltek erről először? Kiderül a cikkünkből! Dr. Life--A spontán vetélésről őszintén – mit mondj, és mit ne mondj!http://www.life.hu/drlife/20171028-a-spontan-vetelesrol-oszinten.htmlElveszíteni egy magzatot soha nem könnyű. A spontán vetélések általában a terhesség 20. hete előtt történnek. Ilyenkor környezete is próbálja lelkileg erősíteni a megtört kismamát, csakhogy néhány mondattal többet ártunk, mit gondolnánk. Dr. Life--Pikkelysömör: az alattomos bőrbetegség, ami még mindig bujkálásra készteti az emberekethttp://www.life.hu/drlife/20171030-a-pikkelysomorrel-elok-varhato-elettartama-mintegy-4-5-evvel-rovidebb.htmlMég ma is sok tévhit él az emberekben a pikkelysömörről. Az egyik ilyen, hogy fertőző-e ez a bőrbetegség. Vannak, akik speciális diétával és öngyógyítással próbálják meg kezelni a tüneteket, pedig a legfontosabb, hogy időben szakorvoshoz kerüljön a beteg. Dr. LifeOrigoNyílt levelet írtak a szívátültetésen átesett kisfiú szüleihttp://www.life.hu/drlife/20171028-a-szivatultetesen-atesett-kisfiu-szuleinek-nyilt-levele.htmlMax Johnson szülei megindító nyílt levelet írták. Emma és Paul Johnson csak remélik, hogy üzenetük eljut az ismeretlen szülőkhöz, akik felajánlották halott gyermekük szívét, ezzel pedig megadták az esélyt arra, hogy fiuk, a kilencéves Max életben maradjon. A kissrácon idén augusztusban végeztek szívátültetést, ez volt az egyetlen lehetősége arra, hogy valaha elhagyhassa a kórházat. Dr. Life--5 tünet, ami azt jelzi, hogy túl sokat ültél a számítógép előtthttp://www.life.hu/drlife/20171106-jelek-amik-arra-utalnak-hogy-sokat-ulsz-a-szamitogep-elott.htmlAz irodai munkát végzők a munkaidőben is 8-12 órát töltenek a számítógép előtt. Aztán hazamennek és még otthon is bekapcsolják a laptopot, átfutják a levelezésüket vagy a közösségi oldalakat. Így naponta akár 14-16 órát is eltölthetünk a különböző monitorok előtt. Ezek a tünetek azonban azt jelzik, hogy ideje szünetet tartanod. Figyelj rájuk! Dr. LifeOrigoMit tehetünk a pánikroham ellen? http://www.life.hu/drlife/20171025-panikbetegseg-es-panikroham-atveszelese.htmlErős szívdobogás, izzadás, halálfélelem - ezek mind a pánikroham jelei. A félelmetes jelenség 15 percig is eltarthat, amit nagyon nehezen vészelnek át a pánikbetegek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.