Jennifer Aniston az egészségi állapotáról nem igazán szokott beszélni, de most elárulta, hogy egész életében küzdött egy rendellenességgel, ami megnehezítette a mindennapjait.

Jennifer Aniston a magánéletével kapcsolatban is elég titokzatos, hát még az egészségi helyzetével kapcsolatban: soha nem árult el semmit magáról, de ezúttal felfedte titkát. Kiderült, hogy egész életében egy rendellenességgel küzdött, ami megnehezítette a mindennapjait, mégsem tudtak róla valami sokan. A színésznőnek krónikus szemszárazsága van!

Jennifer Aniston egész életét megkeserítette egy betegségForrás: AFP/Gabriel Bouys

"Nem tudtam, hogy ez egy igazi probléma, csak azt, hogy valódi probléma volt számomra. Néha 10 percre meg kellett állni a forgatással, hogy pihentessem a szemem. El sem tudod képzelni, milyen nehéz leforgatni egy érzelmes jelenetet úgy, hogy probléma van a szememmel" - árulta el Jennifer Aniston, aki mindenhová szemcseppel járt. Az életem minden területére hatással volt a szemszárazság. Még futni sem tudtam normálisan szemcsepp nélkül, vagy anélkül, hogy meg ne álljak. Azt gondoltam, hogy mivel kék szemem van, sokkal érzékenyebb, de most már tudom, hogy nem ezért volt" - mondta a színésznő a Reader's Digestnek