Fördős Zé siklóernyőzés közben érte baleset: szakadékba zuhant

Fördős Zé mentőhelikopter szakadék siklóernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fördős Zé szereti az extrém sportokat, ám az egyik siklóernyőzése nagyon csúnyán ért véget: egy szakadékba zuhant a Konyhafőnök zsűritagja.

Nemrég egyedül járta be Patagóniát a Konyhafőnök zsűritagja, és remek élményekkel tért haza, nem úgy, mint egy korábbi kirándulásáról: akkor a kórházban végezte. Fördős Zé szereti az extrém sportokat, ám

egy siklóernyőzése tragédiába torkollott.

Légörvénybe került és szakadékba zuhant. Csak a mentőernyőnek köszönheti, hogy túlélte. A mentőket turisták értesítették.

Fördős Zé komoly balesetet szenvedett Fotó: Szabó Gábor - Origo

úgy tűnt, eltört a gerincem és a sarkam.

"El kell ismerni, hogy a siklóernyőzés kockázattal jár, de én ezt jól kezelem. Lélekben fel vagyok készülve, hogy bármi rossz történhet velem"

Rátalált a szerelem a Barbie babaként élő Ophelia Vanity-rehttp://www.life.hu/drlife/20180403-ratalalt-a-szerelem-a-barbie-babakent-elo-ophelia-vanityre.htmlVégre rátalált a szerelem az élő Barbie babaként élő Ophelia Vanity-re. Dr. LifeOrigoMeztelen fotók készültek a ráktúlélő nőről: mindkét mellét eltávolították (18+)http://www.life.hu/drlife/20180404-meztelen-fotok-keszultek-a-raktulelo-norol-mindket-mellet-eltavolitottak.htmlMeztelen fotók készültek Sharon Donelly-ről. Az 54 éves nő a rákból gyógyult fel, mindkét mellét el kellett távolítani. Dr. Life--Rossz hírt közöltek orvosai Shannen Doherty-velhttp://www.life.hu/drlife/20180404-rossz-hirt-kozoltek-orvosai-shannen-dohertyvel.htmlNincsenek jó hírei a Bűbájos boszorkák egykori sztárjának, Shannen Doherty-nek: hiába tűnt úgy, hogy legyőzte a rákot, most újabb vizsgálatokra lesz szüksége, szervezetében ugyanis megemelkedett a tumormarkerek értéke. Dr. LifeAFPSzörnyű állapotban van Val Kilmerhttp://www.life.hu/drlife/20180404-szornyu-allapotban-van-val-kilmer-torokrak.htmlSzinte felismerhetetlenül néz ki friss fotóin a torokrákkal küzdő Val Kilmer. Ismerősök állítják, sokat romlott az állapota, a daganat az agyára is átterjedhetett. Dr. Life--Verne Troyer, az Austin Powers színésze alkoholmérgezéssel került kórházbanhttp://www.life.hu/drlife/20180404-verne-troyer-az-austin-powers-szinesze-alkoholmergezessel-kerult-korhazban.htmlAlkoholos állapot és öngyilkossági szándék miatt hívták a 911-et az Austin Powers filmek színészéhez családtagjai. Verne Troyer már régebben legyőzte súlyos alkoholfüggőségét, most azonban újra szembe kell néznie betegségével. Dr. Life--Venczel Vera újabb előadásait mondták le betegség miatthttp://www.life.hu/drlife/20180404-venczel-vera-ujabb-eloadasait-mondtak-le-betegseg-miatt-influenza.htmlVenczel Vera betegsége miatt elmarad néhány előadás a Vígszínházban. A színésznő azt nyilatkozta, influenza döntötte le a lábáról. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.