Mészöly Kálmán nagyon beteg: nyilatkozott fia az állapotáról

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
betegség Mészöly Kálmán labdarúgó kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hír érkezett Mészöly Kálmán egykori válogatott labdarúgóról: nagyon nincs jól, több kilót lefogyott.

Mészöly Kálmánt hónapok óta kezelik kórházban, először agyvérzés gyanújával került be, de kiderült, hogy szívinfarktusa volt. Állapota azóta ingadozik, nemrég még azt hitték, hamarosan kiengedik, sajnos azonban erre a közeljövőben nem kerülhet sor. Fiát a Nemzeti Sport érte utol, aki szomorú hírről számolt be: hazautazik Bécsből, mert édesapja nagyon nincs jól.

Mészöly Kálmán nagyon beteg Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Apu nincs jól, ezért haza kell utaznom. Erősödtek a gyomorpanaszai, ezért átszállították a László Kórházba. Sajnos megint nincs étvágya, alig-alig eszik, több kilót fogyott, így aztán újra fogytán az ereje, pedig ahhoz, hogy felépüljön, mozognia kellene. Speciális vizsgálatokat végeznek majd el, az sem kizárt, hogy kisebb beavatkozásra lesz szükség. Egyelőre szóba sem jöhet a szívműtét lehetősége, amelyről korábban szó volt, bár lekopogom, túl az infarktuson, a szívére azóta nem panaszkodik. Valamennyien nagyon várjuk, hogy erőre kapjon, és végre hazatérhessen. Nem panaszkodik, de látom rajta, és időnként hallom is tőle, hogy unja már a kórházi létet..." - mondta Mészöly Géza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.