Összeszedtük a legviccesebb és legfájdalmasabb napégéseket

bőr napozás bőrpír strand Nap fájdalom napégés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen akadnak, akik ne ismernék, milyen fájdalommal jár a napégés. Most olyan fotókat szedtünk össze, melyek a leégés extrém fokozatait mutatják be. Amikor megnézzük őket, sajnálatot érzünk, ugyanakkor a szánk is mosolyra húzódik.

Sokan alszanak el a napon, és csak akkor ébrednek fel, amikor már késő. Ilyenkor nemcsak a fürdőruha nyoma maradhat meg a testünkön, de például napszemüveg, úszósapka vagy épp egy kanál is mintát hagyhat a bőrön.

A fehér bőrűeknek horror lehet erős napsütésben a strandra indulni, a könnyen piruló bőr a fájdalom ígéretét hordozza magában. A bőrön maradt nem mindennapi minták pedig ezernyi kérdést vetnek fel az ismerősökben.

Tekintsd meg galériánkat, melyben a legextrémebb napégéses bakikat gyűjtöttük össze!

Összeszedtük a legviccesebb és legfájdalmasabb napégéseketForrás: Twitter/blickamabendhttp://www.life.hu/drlife/galeria/20180627-osszeszedtuk-a-legviccesebb-es-legfajdalmasabb-napegeseket.htmlmiddleoff650425

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.