A legbátrabb páros Keleti Andrea baleset Kovács Zoltán bénulás tánc versenytánc porckorong
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy sportsérülés következtében majdnem lebénult Keleti Andrea táncos. A legbátrabb páros kiesője súlyos balesetéről mesélt. 

Négy hónapon keresztül járta az orvosokat Keleti Andrea táncos, miután egy edzésen hatalmastak estek párjával és férjével, Kovács Zoltánnal. Most a Blikknek mesélte el a régi történetet.

"Végül eljutottunk egy gerincspecialistához, aki abban a pillanatban, amikor meglátta az MRI-felvételt, rám szólt, meg ne mozduljak, mert egy rossz mozdulat, aztán lebénulok. Kiderült, olyan porckorongsérvem van, amely belenyomódott a gerincvelőmbe" - emélkezett vissza A legbátrabb páros című vetélkedő első kiesője. Mint mondta: még ma sem tudja teljesen elfordítani a fejét, de a diagnózis még jobban összekovácsolta őket férjével.

"Van egy platinalemez a nyakamban 4 hatalmas csavarral itt, a gerincemben" - mutatott a nyakára Andrea, aki azt is elárulta, hogy a Schobert-házaspárral nem lettek a legjobb barátok A legbátrabb páros forgatása során.

Hatalmas szemférget műtöttek ki egy férfi szeméből (18+)http://www.life.hu/drlife/20181011-hatalmas-szemferget-mutottek-ki-egy-ferfi-szemebol-18.htmlTizenöt centis szemférget távolítottak el egy 60 éves indiai férfi szeméből. A műtétet filmre is vették.Dr. Life--Sara Meucci aktmodell mentális betegséggel küzd, kitépte saját hajáthttp://www.life.hu/drlife/20181010-sara-meucci-aktmodell-mentalis-betegseggel-kuzd-kitepte-sajat-hajat.htmlSzálanként tépte ki saját haját és testszőrzetét Sara Meucci aktmodell. A trichotillománia nevű mentáis betegséggel küzd, így a belső késztetésnek nem tudott ellent mondani. Most már boldognak érzi magát. Dr. Life--A füge lehet az új csodaszer a megfázás ellenhttp://www.life.hu/drlife/20181010-a-fuge-lehet-az-uj-csodaszer-a-megfazas-ellen.htmlA citrom és a gyömbér is az őszi-téli megfázós időszak elengedhetetlen kelléke, hiszen gyógyírt jelenthetnek kínjainkra. Ám sokan nem tudják, hogy fügéből is érdemes tartanunk otthon néhány szemet. Dr. LifeOrigoRengeteget költött műtétekre a dán élő Barbie, Elena Rossohttp://www.life.hu/drlife/20181009-rengeteget-koltott-metetekre-a-dan-elo-barbie-elena-rosso.htmlRossz a családi körülmények közé született a koppenhágai Elena Rosso. Fiatalon rossz társaságba keveredett, úgy döntött, többé nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások. Számos palsztikai műtétnek vetette alá magát, ma már úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba. Dr. Life--Legyőzte a rákot, de egyelőre parókát hord Marcia Crosshttp://www.life.hu/drlife/20181009-legyozte-a-rakot-de-egyelore-parokat-hord-marcia-cross.htmlA Született feleségek színésznője, Marcia Cross legyőzte a rákot, ám a kezelések miatt haja kihullott. Most parókát visel. Dr. LifeRossz étkezési szokások, mozgásszegény életmód: jön a spermageddonhttp://www.life.hu/drlife/20181008-rossz-etkezesi-szokasok-mozgasszegeny-eletmod-jon-a-spermageddon.htmlA rengeteg gyorsétel és a lustaság is hozzájárul ahhoz, hogy évről évre csökken a férfiak spermaszáma. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.