A legelfoglaltabb időszakaiban sem mulasztott el jósnőhöz menni Rábaközi Andrea. Pályája csúcsán diagnosztizáltak nála méhnyakrákot, erre pedig a jósnője figyelmeztette. 

Pályája csúcsán diagnosztizálták méhnyakrákkal Rábaközi Andreát. A legelfoglaltabb időszakaiban sem mulasztott el jósnőhöz fordulni, a betegségére is ő figyelmeztette. 

"Az egyik kártyavetéskor kiderült, hogy gyulladás van a szervezetemben. Valami nőgyógyászati téren nincs rendben. Hittem benne, ezért elmentem orvoshoz" – mesélte a Borsnak az egykori modell. 

"Idősebb dokim volt, aki azonnal műteni akart, mert P4-es lett a citológiám. Akkor ez egyértelműen rákot jelentett. De én inkább elmentem egy másik orvoshoz, aki nem akart azonnal műteni. Méhszájsebem volt, leégették, de rosszabb lett, így végül nem úsztam meg a szikét. Méhnyakrákkal műtöttek, igaza lett az első orvosnak" – folytatta Rábaközi Andrea. A citológia alapján kiderült, hogy talán nagyobb műtétre lett volna szükség. Ám mivel még nem volt gyermeke, ez szóba sem jöhetett. 

Rábaközi Andrea megküzdött a rákkalForrás: FEM3

"Újból műteni akartak, de azt már nem vállaltam. Agykontrollal kezeltek, majd egy sminkes ajánlott egy parapszichológust, aki hipnózisban gyógyított. Nagyon gyorsan, fél év alatt rendbe jöttem" – mesélte a modell, aki később két gyermeket szült. A parapszichológussal tárta fel a betegség lelki hátterét. Kollégái közül senki nem tudta, hogy mi a problémája. Szeretné mindenkinek felhívni a figyelmét arra, hogy járjon az előírt szűrővizsgálatokra.