Kolbász méretűre duzzadtak a nő ajkai egy elhibázott plasztika miatt

hányás plasztika orvos ajakfeltöltés ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ajakfeltöltést csináltatott Christina Burton, ám hirtelen kolbász méretűre duzzadtak az ajkai. Az elhibázott műtétet még mindig nem sikerült helyrehozni, attól fél, hogy egyszer csak szétrobban a szája. 

Dúsabb ajkakat szeretett volna Christina Burton, ám nem annyira, mint amekkorára duzzadtak. Saját otthonában fecskendeztetett töltőanyagot ajkaiba, ám a kozmetológusnak valószínűleg nem volt meg ehhez a megfelelő képesítése.

Christina ajkai egyre nagyobbak és nagyobbak lettek, a kórházba kellett sietnie. "Úgy néztem ki, mintha kolbász lenne az arcomon, vagy mintha kacsa lennék" – emlékezett vissza a pórul járt nő.

Pórul járt az ajakfeltöltéssel (Képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

"Az ajkaim egyre nagyobbak és fájdalmasabbak lettek. Azt hittem, felrobbannak, a fájdalom elviselhetetlen volt. Nem tudtam nyelni, próbáltam antihisztamint és fájdalomcsillapítót bevenni, nem segítettek lelohasztani a duzzanatot" – mondta Christina, akinek a mi napig nem sikerült teljesen rendbe hozni az ajkait.

Bár otthonából nem igazán mozdul ki, mégis néhány barátjának elmesélte, hogy mi történt vele. Meglehetősen rosszul reagáltak, egyikük elhányta magát, amikor meglátta – írja a Metro.

A Christináról készült képeket ide kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.