Ajakfeltöltést csináltatott Christina Burton, ám hirtelen kolbász méretűre duzzadtak az ajkai. Az elhibázott műtétet még mindig nem sikerült helyrehozni, attól fél, hogy egyszer csak szétrobban a szája. 

Dúsabb ajkakat szeretett volna Christina Burton, ám nem annyira, mint amekkorára duzzadtak. Saját otthonában fecskendeztetett töltőanyagot ajkaiba, ám a kozmetológusnak valószínűleg nem volt meg ehhez a megfelelő képesítése. 

Christina ajkai egyre nagyobbak és nagyobbak lettek, a kórházba kellett sietnie. "Úgy néztem ki, mintha kolbász lenne az arcomon, vagy mintha kacsa lennék" – emlékezett vissza a pórul járt nő. 

Pórul járt az ajakfeltöltéssel (Képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

"Az ajkaim egyre nagyobbak és fájdalmasabbak lettek. Azt hittem, felrobbannak, a fájdalom elviselhetetlen volt. Nem tudtam nyelni, próbáltam antihisztamint és fájdalomcsillapítót bevenni, nem segítettek lelohasztani a duzzanatot" – mondta Christina, akinek a mi napig nem sikerült teljesen rendbe hozni az ajkait. 

Bár otthonából nem igazán mozdul ki, mégis néhány barátjának elmesélte, hogy mi történt vele. Meglehetősen rosszul reagáltak, egyikük elhányta magát, amikor meglátta – írja a Metro

A Christináról készült képeket ide kattintva tudod megnézni.