Pokorny Lia lába egészségéről mesélt, bottal kellett színpadra állnia

operáció színpad műtét színész Pokorny Lia egészség térd láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Problémák adódtak Pokorny Lia színésznő térdével. Félt, hogy műteni kell, ám szerencsére anélkül is garantált a gyógyulása. Egy héttel ezelőtt még bottal állt színpadra.

„Egyik reggel arra keltem, hogy nagyon bevizesedett. Bepánikoltam, hogy operálni kell” – mesélte a hot! magazinnak Pokorny Lia színésznő, akinek a térdével régóta voltak problémák. Most súlyosabbra fordult a helyzet, ám szerencsére nem került sor műtétre. Porcrepedése volt, amit többféle módszerrel is lehet kezelni.

Pokorny Lia térdével gondok adódtak Forrás: Saghyfoto

„Fizikoterápiára, gyógytornára járok, pakolásokat használok, porcerősítő kapszulákat szedek. Szemmel látható az öt centi különbség a két lábam között, ami hiányzik a teljes kinyújtáshoz. Máshová kell helyeznem a súlypontomat, másképp kel tartanom a lábamat, de napról napra jobban vagyok, pedig egy hete még bottal jártam” – folytatta a színésznő.

Azt is elmesélte, hogy a Sok hűhó semmiért című darabban is bottal állt a színpadra. „Eldöntöttem, hogy ha már ennyi ember megtisztelte az előadást, akkor sántán és bottal is nagyon jól el fogom játszani a szerepemet” – jelentette ki Pokorny Lia.

Molnár Anikó melleit megoperáljákhttp://www.life.hu/drlife/20190613-molnar-aniko-melleit-megoperaljak.htmlMolnár Anikónak ismét korrekciós műtétre van szüksége, így már negyedszer fekszik kés alá mellei miatt. Dr. Life--Csonka András rejtélyes kórtól szenved: agydaganatra gyanakodotthttp://www.life.hu/drlife/20190613-csonka-andras-rejtelyes-kortol-szenved-agydaganatra-gyanakodott.htmlCsonka András rejtélyes problémával küzd, az orvosok sem tudják, mi baja lehet. Dr. Life--Cinthya Dictator boldog: végre megcsináltatja a fogsoráthttp://www.life.hu/drlife/20190612-cinthya-dictator-boldog-megcsinaltatja-fogsorat.htmlCinthya Dictator hatalmas boldogságáról számolt be: valóra válik az álma. Dr. Life--Majka állapota rosszabbodott, lemondta a koncertjeithttp://www.life.hu/drlife/20190612-majka-allapota-rosszabbodott-lemondta-a-koncertjeit.htmlNincs minden rendben Majka hangszálaival. A rapper az összes e heti koncertjét lemondta. Dr. LifeOrigoAllergiától szenved Liptai Claudiahttp://www.life.hu/drlife/20190612-allergiatol-szenved-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia nagyon szenved. Olyan problémával küzd, amivel sokan mások is. Dr. Life--Zacher Gábor szerint a közösségimédia-függőség is lehet olyan ártalmas, mint az alkoholhttp://www.life.hu/drlife/20190612-zacher-gabor-szerint-a-kozossegi-media-fuggoseg-is-lehet-olyan-artalmas-mint-az-alkohol.htmlItt a nyár, és vele együtt a fesztiválszezon. Zacher Gábor toxikológus elmondta, mi az, ami még az alkoholnál is ártalmasabb lehet a fiatalokra ebben az időszakban. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.