Mellkisebbítő műtétre gyűjt a 20 éves Danielle Markerson

Forrás: Facebook/Danielle Markerson -
mell mellkisebbítés műtét Wales
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves egygyermekes anya, Danielle Markerson hosszú ideje szenved hatalmas melleitől, de mára elviselhetetlen lett a fájdalma, így mellkisebbítő műtétre gyűjt.

A szörnyű fizikai fájdalom mellett az állandó beszólásoktól is szenved hatalmas mellei miatt az egygyermekes anyuka, Danielle Markerson. A 20 éves walesi nő műtétjét nem finanszírozza az egészségügy, ezért pénzt kell gyűjtenie a mellkisebbítő beavatkozásra. Egyedülálló anyaként ugyanis nem tudja kifizetni a 6 ezer fontos, vagyis körülbelül 2 millió forintos összeget.

Mellkisebbítő műtétre gyűjt Forrás: Facebook/Danielle Markerson

„A melleim irreálisan súlyosak, és hatalmas fájdalmat okoznak. Valójában sosem mértem meg, de valószínűleg annyit nyomnak, mint egy újszülött” – mondta Danielle, aki folyamatosan szorong nagy keblei miatt. Úgy gondolja, hogy a műtét számára az életet jelenti: visszatérne az önbizalma és megszabadulna a fájdalomtól is – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.